Преминете към основното съдържание

Kérastase Chronologiste

 С годините се променя не само кожата, но и косата. Докато голяма част от жените започват да използват анти-ейдж продукти за кожа около 25-ата си година, те не прибягват до анти-ейдж козметика за коса по същото време. А правилните съставки поддържат косата здрава, еластична и блестяща по-дълго време. Серията продукти Kérastase Chronologiste е разработена така, че да осигури на кожата на скалпа и влакната на косъма професионално решение в превенцията на преждевременните признаци на стареене.

пълен текст скрий текста

Открийте ежедневната грижа Chronologiste с 6 ефективни продукта против стареене, които съчетават в себе си модерна технология и чувствено преживяване.

Детокс

Професионалната анти-ейдж ревитализираща терапия започва със старателна детоксикация на скалпа с помощта на Kérastase Chronologiste Pré-Cleanse Régénérant. Когато използвате този продукт преди измиване, се справяте с 96% повече замърсяващи частици, отколкото при използването само на шампоан. Кожата остава свежа и по-добре подготвена за усвояване на активни вещества. 

Открийте повече

пълен текст скрий текста

Почистване

Дълбокото почистване продължава с шампоана Kérastase Chronologiste Bain Régénérant. Хиалуроновата киселина видимо хидратира косъма, което е от ключово значение за поддържането на еластичността и блясъка на косата, които изчезват с възрастта. Редовната доза антиоксиданти от шампоана ще ви помогне да постигнете по-здрава и устойчива коса. 

Открийте повече

пълен текст скрий текста

Подхранване

В следващата стъпка на анти-ейдж терапията маската Kérastase Chronologiste Masque Intense Régénérant ще подхрани влакната на косъма благодарение на съставката абисин. Тази рядка и високоефективна молекула идва от морските дълбини. Съставката абисин успокоява кожата на скалпа, запълва влакната на косъма и осигурява хидратация. Маската ще спре наелектризирането на косата и ще ѝ придаде кадифена мекота.

Открийте повече

пълен текст скрий текста

Защита

 Подгответе детоксикираната и подхранена коса за оформяне в четвъртата стъпка от терапията с помощта на Kérastase Chronologiste Thermique Régénérant. Тази термозащита предпазва косата ви от увреждане при излагане на температури до 230°C, като същевременно повишава нейния блясък. Грижата съдържа витамин E, който намалява негативното въздействие на UV лъчите върху качеството на структурата на косъма, което е изключително важно за предотвратяване на преждевременното му стареене.

Открийте повече

пълен текст скрий текста

Блясък

С времето кутикулата на косъма отслабва, като лишава косата от блясъка ѝ и тя става чуплива и предразположена към увреждания. Подхранващото парфюмирано масло Kérastase Chronologiste Huile De Parfum е чудесно допълнение към вашата анти-ейдж терапия, защото осигурява на косата ви екстра хидратация, укрепва косъма и елиминира цъфтящите краища. Ароматната композиция с нотки на персийски лайм, чаена роза и леки дървесни акорди ще подчертае изтънчеността ви.

Открийте повече

пълен текст скрий текста

Възстановяване

Завършете анти-ейдж терапията със серума Kérastase Chronologiste Serum Universel, който видимо ще трансформира косата ви. Консистенцията на биомиметичния хайвер поддържа съставките в най-ефективната им форма, благодарение на което серумът цялостно ревитализира скалпа и косата и значително подобрява качеството им. Тази грижа без изплакване може да се нанася върху суха и влажна коса, а може да се използва и като нощен серум.

Открийте повече

пълен текст скрий текста