Преминете към основното съдържание

Kérastase Specifique Divalent

БЕЗКРАЙНАТА БИТКА С МАЗНАТА КОСА

Мазният скалп може да бъде истинско препятствие по пътя към здрава, красива коса.

При използване на неподходящи продукти току-що измитата коса бързо се замърсява в корените, което ви принуждава отново да я миете с шампоан. Но третирането с продукти, които не създават правилния баланс, стимулира скалпа към прекомерно образуване на себум. И косата ви съвсем скоро отново има нужда да бъде измита. До сега.

ВИНАГИ СВЕЖА КОСА

Kérastase представя SPECIFIQUE DIVALENT – цялостна рутина, осигуряваща грижа за мазни връхчета и чувствителна по дължина коса. Трите продукта, които постоянно поддържат баланса на нивата на кожния себум, едновременно хидратират сухата дължина и така осигуряват мека, подхранена коса, радваща се на дълготрайна свежест.

пълен текст скрий текста

100% РЕЦИКЛИРАНА И РЕЦИКЛИРУЕМА ОПАКОВКА

 Освен за косата ни, марката Kérastase поема отговорност за нашето бъдеще и за света, в който живеем. Посрещаме ерата на отговорния лукс с производството на емблематичните ни бутилки за шампоани от 100% рециклирана пластмаса*.

 *С изключение на капачката, добавките и оцветителите. 

пълен текст скрий текста

3 СТЪПКИ КЪМ СВЕЖЕСТТА

ЕМБЛЕМА НА СВЕЖЕСТТА
SPECIFIQUE BAIN DIVALENT
 Шампоанена процедура за регулиране на себума

Обикновените шампоани третират мазния скалп по агресивен начин, което води до увеличено образуване на себум. Тази лека кремообразна формула успокоява скалпа, намалява образуването на себум и едновременно с това подхранва косата, която е станала чувствителна в резултат от прекалено често миене.

пълен текст скрий текста

СВЕЖ ДЕТОКС
SPECIFIQUE ARGILE ÉQUILIBRANTE
Почистваща глина за уикенда

Поддържането на мазния скалп в състояние на баланс изисква повече от редовно миене. Използване веднъж седмично; този почистващ шампоан с добавена глина се отличава с уникална кремообразна зелена формула с луксозна землиста текстура, която оставя косата мека и блестяща.

пълен текст скрий текста

СВЕЖА ХИДРАТАЦИЯ
SPECIFIQUE MASQUE REHYDRATANT
Интензивно хидратираща гел маска

И мазната коса може да страда от суха дължина и връхчета, най-вече поради честото миене с неподходящи продукти. Тази уникална лека формула със свеж аромат представлява нова версия на интензивния балсам за коса, който едновременно с това осигурява грижа на местата, които най-много имат нужда от нея.

пълен текст скрий текста