Преминете към основното съдържание

Kérastase Blond Absolu
Грижа за боядисана или изсветлена руса коса

РУСОТО Е ПОВЕЧЕ ОТ ОБИКНОВЕН ЦВЯТ НА КОСАТА!

Да бъдеш блондинка е вълнуващо. Изсветляването обаче прави косата пореста и склонна към изсушаване. Цветът избледнява и губи уникалния си нюанс.
Запознайте се с Kérastase Blond Absolu – професионална грижа за изсветлена или боядисана коса, която запазва сияйния ѝ вид, укрепва влакното на косъма и възстановява качеството му.

пълен текст скрий текста

ГРИЖА В ДЪЛБОЧИНА

Косата ви е преминала през екстремна смяна на цвета от тъмен към рус? Не се ли страхувате се да рискувате с платинено или сребристо русо?
В този случай косата ви ще има нужда от грижата в дълбочина Kérastase Blond Absolu Cicaextreme, съдържаща хиалуронова киселина с ниско и високо молекулярно тегло. При редовна употреба косата ви ще бъде с 94% по-силна и с 85% по-хидратирана.

пълен текст скрий текста

НЕУТРАЛИЗИРАНЕ

Да поддържате същия нюанс, който е постигнал фризьорът ви, е трудна работа. След няколко измивания русият цвят придобива жълтеникав оттенък или в косата се появяват червеникави нотки.
Ето защо е важно да включите в ритуалите си за красота продуктите с виолетови пигменти Kérastase Blond Absolu Ultra-Violet, които неутрализират нежеланите оттенъци. Благодарение на това косата ви ще бъде до 8 пъти по сияйна. Допълнете грижата със защита от топлина и балсам за боядисана в рус оттенък коса.

пълен текст скрий текста

ХИДРАТАЦИЯ И ОЗАРЯВАНЕ

Предпочитате естествените руси нюанси? Изсветлявана ли е косата ви със щадящи техники като балеаж или мелиране? Хидратацията и укрепването трябва да бъдат вашите алфа и омега.
Благодарение на озаряващия шампоан Bain Lumière с балсам Cicaflash косата ви ще стане до 11 пъти по-силна. Можете да дарите на косата си екстра хидратация, като всяка вечер нанасяте нощен серум Sérum Cicanuit или веднъж седмично – маска Cicaextreme.

пълен текст скрий текста