Karl Lagerfeld Lagerfeld Classic афтършейв за мъже

Karl Lagerfeld Lagerfeld Classic афтършейв за мъже
Karl Lagerfeld Lagerfeld Classic афтършейв за мъже
100 мл.

Код: LAG00370 | Този продукт не е в наличност

Описание Karl Lagerfeld Lagerfeld Classic
Състав

Успокоява кожата на лицето след бръснене, придава ѝ ухание и едновременно с това допълва страхотно аромата от същата колекция. Грижата след бръснене Karl Lagerfeld Lagerfeld Classic е създадена за модерния мъж, който обича да полага грижи за себе си.

Характеристики:

  • приятно освежава
  • придава на лицето приятен аромат
  • намалява зачервяванията и успокоява кожата
  • увеличава интензивността на аромата от същата колекция

Състав

Консистенция
вода

За марката Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld – един от най-известните креативни дизайнери изобщо. Започва кариерата си за марката Balmain през 1955 година и през изключително богатата си кариера си сътрудничи със световни модни диктатори като Chloé, Fendi или Chanel, където от 1983 година заема длъжността креативен директор. Основава и собствена модна марка за дрехи Karl Lagerfeld, под която се създават продукти за жени и мъже на по-достъпни цени.

Първият аромат с марка Karl Lagerfeld се появява през 1978 година. Това е изключително популярната тоалетна вода за мъже Lagerfeld Classic, която съчетава ориенталски и дървесни нотки. Следва съблазнителният аромат за жени Sun Moon Stars, който се радва на голям интерес през 90-те години. Парфюмите на Karl Lagerfeld могат да се комбинират и по думите на автора си са „музика за носа“.

Оценка Karl Lagerfeld Lagerfeld Classic