Juliette has a gun Not a Perfume Superdose парфюмна вода унисекс

Juliette has a gun Not a Perfume Superdose парфюмна вода унисекс
Juliette has a gun Not a Perfume Superdose парфюмна вода унисекс
Безплатна доставка
100 мл.
162,00лв.

Код: JHG01798 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
още утре четвъртък 24.06.2021 г.
Лично получаване
още утре четвъртък 24.06.2021 г.

Описание Juliette has a gun Not a Perfume Superdose
Състав

Магията на този аромат се крие в това, че подхожда страхотно и на жени, и на мъже. Всеки намира в нея нещо за себе си, на всеки тя ухае по различен начин. Унисекс парфюмната вода Juliette has a gun Not a Perfume Superdose със сигурност ще прави впечатление на тоалетката ви, освен това можете да я споделяте с половинката си.

  • дървесен аромат
  • цветен аромат
  • унисекс – за мъже и за жени
  • аромат, подходящ за всекидневно носене

Състав

композиция
амброксан
Вид аромат
Цветни, Дървесни

За марката Juliette has a gun

Ароматите Juliette has a gun са вдъхновени от творчеството на William Shakespear (Уилям Шекспир), но типичната за Ренесанса романтика тук получава модерни контури. Марката символизира независимост и свобода и предоставя на жените въображаемо оръжие, да се изправят пред мъжете във вечния дуел на половете, на страстта и любовта.

Марката Juliette has a gun е дело на Romano Ricci (Романо Ричи), внукът на славната моделиерка Nina Ricci (Нина Ричи), чиито парфюми завладяват света. В света на красотата през 2006 си пробива път и следващо поколение от това семейство и има смелостта да върви срещу правилата на модерната парфюмерия. Вниманието привлича например ароматът Juliette has a gun Not a perfume, който се изгражда от единна съставка – амброксан.

Дизайните на флаконите, забележителните концепции, личността на главния творец и цялостният имидж правят марката Juliette has a gun отличителна платформа за жените, които ценят самите себе си, не се страхуват да провокират и при това предпочитат да остават жени.

Оценка Juliette has a gun Not a Perfume Superdose