Juliette has a gun Not a Perfume парфюмна вода за жени

6×
Juliette has a gun Not a Perfume парфюмна вода за жени
Juliette has a gun Not a Perfume парфюмна вода за жени
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
239,00лв.

Спестете 42%
100 мл.
137,00лв.

Код: JHG1165 | В наличност
1
СПИДИ
сряда 14.04.2021 г.
Еконт
сряда 14.04.2021 г.

Описание Juliette has a gun Not a Perfume
Състав

Простотата крие не само сила, но и прекрасен аромат. Парфюмната вода Juliette Has a Gun Not a Perfume ви позволява да изживеете простотата на едно ново ниво. С този перфектно минималистичен не-парфюм, с лек аромат, подобен на амбра, можете да сте сигурна, че никога няма да се слеете с тълпата.

  • свеж, съвременен аромат
  • единственото ароматно вещество е синтетичната молекула Cetalox
  • благодарение на простото съдържание е почти хипоалергенна

История на аромата
Цеталоксът, известен също като амброксан, обикновено се използва като една от множеството съставки в основата на парфюмите. Ароматът Not a Perfume показва цялата му красота, като го оставя единствена ароматна съставка. Резултатът е минималистичен, чист и елегантен аромат с нотки на амбра и бял мускус.

Състав

композиция
амброксан
Вид аромат
Цветни, Дървесни

За марката Juliette has a gun

Ароматите Juliette has a gun са вдъхновени от творчеството на William Shakespear (Уилям Шекспир), но типичната за Ренесанса романтика тук получава модерни контури. Марката символизира независимост и свобода и предоставя на жените въображаемо оръжие, да се изправят пред мъжете във вечния дуел на половете, на страстта и любовта.

Марката Juliette has a gun е дело на Romano Ricci (Романо Ричи), внукът на славната моделиерка Nina Ricci (Нина Ричи), чиито парфюми завладяват света. В света на красотата през 2006 си пробива път и следващо поколение от това семейство и има смелостта да върви срещу правилата на модерната парфюмерия. Вниманието привлича например ароматът Juliette has a gun Not a perfume, който се изгражда от единна съставка – амброксан.

Дизайните на флаконите, забележителните концепции, личността на главния творец и цялостният имидж правят марката Juliette has a gun отличителна платформа за жените, които ценят самите себе си, не се страхуват да провокират и при това предпочитат да остават жени.

Оценка Juliette has a gun Not a Perfume6