Juliette has a gun Another Oud парфюмна вода унисекс

2×
Juliette has a gun Another Oud парфюмна вода унисекс
Juliette has a gun Another Oud парфюмна вода унисекс
Безплатна доставка
100 мл.
242,10лв.

Код: JHG1245 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 1.03.2021 г.
Лично получаване
понеделник 1.03.2021 г.

Информация за парфюма Juliette has a gun Another Oud
Състав

Поглед към Ориента – такъв, какъвто все още не познавате. Парфюмната вода Juliette Has a Gun Another Oud не се поддава на романтичните представи за Близкия изток, а изхожда от съвременната реалност в тази вдъхновяваща част на света.

  • модерен дървесен аромат
  • унисекс – за мъже и жени
  • подходящ предимно за студените дни  

Съставки на аромата
Интензивността на тъмния уд, както наричат агаровото дърво, се балансира от сочни малини и бергамот. Мекият, успокояващ амброксан – ароматно вещество, напомнящо на амбра и ванилия, се смесва с нежен бял мускус и създава провокативното, секси облаче на аромата. 

История на аромата
Ароматът Another Oud е своеобразният отговор на марката Juliette has a gun на тренда за създаване на удови аромати. С чувство за самоирония марката го описва като „оригинален аромат с оригинално име“ а названието Another Oud в превод означава „още един уд“. Това е реакция на безкрайната серия удови аромати, които се появяват на пазара в последно време. Този аромат обаче интерпретира удовите ухания по модерен начин и пробужда съвременния, спиращ дъха свят на арабските земи. 

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
малина, бергамот
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
агарово дърво
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
мускус, амброксан
Вид аромат
Дървесни

За марката Juliette has a gun

Ароматите Juliette has a gun са вдъхновени от творчеството на William Shakespear (Уилям Шекспир), но типичната за Ренесанса романтика тук получава модерни контури. Марката символизира независимост и свобода и предоставя на жените въображаемо оръжие, да се изправят пред мъжете във вечния дуел на половете, на страстта и любовта.

Марката Juliette has a gun е дело на Romano Ricci (Романо Ричи), внукът на славната моделиерка Nina Ricci (Нина Ричи), чиито парфюми завладяват света. В света на красотата през 2006 си пробива път и следващо поколение от това семейство и има смелостта да върви срещу правилата на модерната парфюмерия. Вниманието привлича например ароматът Juliette has a gun Not a perfume, който се изгражда от единна съставка – амброксан.

Дизайните на флаконите, забележителните концепции, личността на главния творец и цялостният имидж правят марката Juliette has a gun отличителна платформа за жените, които ценят самите себе си, не се страхуват да провокират и при това предпочитат да остават жени.

Оценка Juliette has a gun Another Oud2