JOOP! Wow! for Women тоалетна вода за жени

1×
JOOP! Wow! for Women тоалетна вода за жени
JOOP! Wow! for Women тоалетна вода за жени
Препоръчителна цена на дребно
86,90лв.

Спестете 32%
40 мл.
58,90лв.

Код: JOP01933 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
вторник 18.05.2021 г.
Лично получаване
вторник 18.05.2021 г.

Описание JOOP! Wow! for Women
Състав

Пробудете в себе си femme fatale, която ще заплете главата на всеки мъж! Дамската тоалетна вода JOOP! Wow! for Women показва вашата естествена красота и сексапил.

  • чувствен цветен аромат
  • за силната, уверена жена
  • подходяща за деня, но и за специални поводи

Съставки на аромата
Тоалетната вода открива омайващ аромат на деликатни малини, засипани с листенца на роза. Елегантен и съблазнителен аромат на червени рози изпълва и цялото сърце на тоалетната вода. Заключителните тонове на белия мускус като крем предоставят на цялата ухаеща композиция дълбочина и привлекателност.

История на аромата
Необичайно чувственият аромат JOOP! Wow! е дамска противоположност на мъжката тоалетна вода Wow! от 2017 година. Предизвиква неприкрито възхищение и абсолютно очарование. Лицето на аромата, представен на пазара през 2018 година, е холивудската актриса Milla Jovovich (Мила Йовович).

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
Вид аромат
Плодови, Цветни

За марката JOOP!

Култовата немска марка JOOP! е характерна със своята модерност и автентичност. Тя пулсира с ритъма на големите градове по света и е предназначена за всички забележими мъже и жени със страст към модата и дизайна. Парфюмите JOOP! въвеждат в света на модата свежестта, оригиналността и уникалността на своя създател.

Основателят на марката Wolfgang Joop (Волфганг Йооп) винаги е бил голям любител на красотата и изкуството. След кратко изучаване на психология той насочва своето внимание към света на модата и бързо успява да спечели главна награда в престижен дизайнерски конкурс. През 1978 година представя своята първа модна колекция. Тя му осигурява международен успех и от 1981 г. той твори под собствената марка JOOP!.

Първата ароматна лястовичка на фирмата е дамската тоалетна вода JOOP! Femme с дъх на ориенталски цветя. От парфюмите JOOP! за мъже със своята неомръзваща композиция се отличава ароматът JOOP! Homme. Оставете се и вие да бъдете унасяни от пулсиращата енергия на тези уникални парфюми!

Оценка JOOP! Wow! for Women1