JaguarStance тоалетна вода за мъже

Jaguar Stance тоалетна вода за мъже
Jaguar Stance тоалетна вода за мъже
Препоръчителна цена на дребно
117,00лв.

Спестете 62%
100 мл.
44,10лв.

Код: JAG00802 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
четвъртък 21.10.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 21.10.2021 г.

Описание Jaguar Stance
Състав

Бъдещето ви е изцяло във вашите ръце и вие знаете как да го моделирате по най-добрия за вас начин. Позволете на мъжката тоалетна вода Jaguar Stance да ви съпровожда, докато градите това, което искате най-силно, и да подчертава креативната ви и независима личност на всяка стъпка.

  • дървесен аромат с ориенталски полъх
  • за мъжете, които сами определят правилата си
  • флаконът на аромата залага на визуални елементи от автомобила Jaguar I-Pace car

Съставки на аромата
Още в началото сетивата ви попадат в плен на сочна мандарина и аромат на хрупкава ябълка, допълнени от щипка индийско орехче. След това надделява сладкият топъл и леко опушен ветивер, заедно с кадифената мекост на пачули и кашмирено дърво. За незабравимото уханно преживяване се грижат и топлата ванилия и чувствените мускус и амбра, които затварят аромата.

История на аромата
Мъжът, за когото е създаден ароматът, се вдъхновява и сам е вдъхновение. Той е съвършено свързан с целия свят, но едновременно с това остава здраво стъпил на земята, тук и сега.

Ароматът Jaguar Stance е и уверен израз на стила и уникалността на свободомислещия мъж, който го използва. Този мъжествен дървесен аромат ще се превърне в чувствен спомен за всеки вълнуващ момент от живота ви.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
мандарина, ябълка, кардамон
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
кашмирено дърво, ветивер, пачули
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ванилия, мускус, кехлибар
Вид аромат
Дървесни

За марката Jaguar

Парфюми Jaguar | Jaguar – Автомобилната английска компания Jaguar е основана през 1922 г., но наименованието Jaguar идва чак през 1945 г. Sir William Lyons и William Walmsley започнали да произвеждат луксозни спортни автомобили, които с течение на времето стават търсен лукс сред автомобилите. Първият парфюм на Jaguar бил създаден през 1986г.  Също както колите на Jaguar,  така и парфюмите са много качествени, оригинални, пълни със сила и лукс. Ароматът Jaguar се произвежда както за мъже,така и за жени.

Оценка Jaguar Stance