Преминете към основното съдържание

Jaguar

jaguar

Мъжките аромати на марката Jaguar са точно такива, каквито са и култовите им автомобили – отличителни, динамични и мъжествени. Важна особеност е също така прецизният и вечен дизайн, присъщ за марката. 

Първият луксозен автомобил Jaguar се появява по английските улици през 1935 г. По това време марката носи името Swallow Sidecars Company, основана от сър Уилям Лайънс и Уилям Уолмсли през 1922 г. като фирма, която произвежда мотори с кош. Марката променя името си на Jaguar Cars Limited чак след Втората световна война. 

През 1988 г. е представен първият парфюм на Jaguar, носещ името Jaguar for Men. Той е съчетание от ароматни нотки на босилек, билки и топла дървесина и веднага се превръща в перфектния аксесоар за любителите на мощните автомобили. През годините към него се присъединяват и други харизматични аромати – ароматната тоалетна вода Jaguar Pace с розмарин и черен пипер, ориенталското ухание Jaguar Classic със свежи цитруси и билки, ароматът с плодови и дървесни нотки Jaguar Classic Gold или ориенталско-дървесният Jaguar Vision, който ще ви спечели с перфектната си хармония на ананас, ябълка и сандалово дърво.

пълен текст скрий текста