Избелващи ленти за зъби

Избелващи ленти за зъби

Защо да заложим на ленти за избелване на зъби

Искате да избелите зъбите си в домашни условия и търсите бързи резултати? Опитайте ленти за избелване на зъби, които ще ви донесат видими резултати още след първата седмица употреба.

Избелващите ленти са страхотна алтернатива на избелващите пасти за зъби, но можете да ги използвате и заедно с тях. Преимуществото на този метод за домашно избелване на зъбите е лесната употреба, това че не пречат в устата и не се хлъзгат, а и че предлагат много обещаващи резултати.

Лентите за избелване на зъби са създадени така, че да бъдат във възможно най-тесен контакт със зъбите ви, и съдържат същите активни вещества, както професионалните избелващи продукти. Най-добрите избелващи ленти с изключително висока концентрация на активни вещества успяват да се справят дори и с петната под зъбния емайл, с което ви избавят от жълтеникавия нюанс на зъбите.

Как се използват избелващи ленти за зъби

  • Нанасяйте ленти за избелване на зъби всеки ден преди лягане върху измити зъби за 30 минути в продължение на около две седмици.
  • Никога не надвишавайте препоръчителното време за действие и винаги следвайте приложеното указание от производителя.
  • Ако имате чувствителни зъби, използвайте паста за чувствителни зъби.

На notino.bg ще намерите избелващи ленти с пероксид или без, както и такива, съдържащи черен въглен, в опаковки по 10, 14 и повече броя. Започнете избелването на зъбите още сега!