Inglot Eyelashes изкуствени мигли

Inglot Eyelashes изкуствени мигли
Inglot Eyelashes изкуствени мигли
Ново
86S
24,00лв.

  • Inglot Eyelashes изкуствени мигли
  • Inglot Eyelashes изкуствени мигли
Код: ING04944 | в наличност повече от 1 бр.
1
СПИДИ
вторник 13.04.2021 г.
Еконт
вторник 13.04.2021 г.

Описание Inglot Eyelashes

Искате да придадете на грима си ново измерение и копнеете да се почувствате наистина изключителна? Изкуствените мигли Inglot Eyelashes придават максимална дълбочина на погледа ви и превръщат очите в магнит, който привлича погледите на всички наоколо.

Характеристики:

  • създава драматичен поглед
  • миглите веднага изглеждат по-дълги и обемни
  • незабавно придава интензитет на всеки грим
  • лепилото за мигли не е включено в опаковката

Състав:

  • синтетични влакна

Начин на употреба:
Ако е необходимо, първо скъсете изкуствените мигли до необходимата дължина в зависимост от големината на очите. Нанесете върху лентата лепило, оставете да засъхне известно време и след това прилепете върху клепача възможно най-близо до собствените си мигли. Накрая можете да извиете миглите с щипка за мигли.

За марката Inglot

Полската компания Inglot произвежда декоративна козметика и е основана преди 30 години. Днес фирмата е един от водещите производители на козметика и разкрасява жените по целия свят.

Качествената козметика се произвежда с най-новите технологии и съдържа висококачествени съставки на разумна цена. Достъпна е за жените в 70 страни по света, на 6 континента. Широката гама цветове, която съдържа 1500 различни нюанси, краси устните, бузите, ноктите или очите на жените.

Уникалната система Freedom, с която марката се гордее, предоставя на клиентите изключителната възможност да създават собствена цветна палитра. Тя предлага и специални лакове, които благодарение на своя състав, осигуряват пропускливост на водата и въздуха и така ноктите могат да дишат свободно.

Марката Inglot сътрудничи със световно известни стилисти и други специалисти, за да реагира на най-новите тенденции на пазара и непрекъснато предлага на своите клиенти иновативни изделия. Оцветете своя поглед с неповторимите цветове на марката Inglot!

Оценка Inglot Eyelashes