House 99 Softer Touch олио за брада

House 99 Softer Touch олио за брада
House 99 Softer Touch олио за брада
30 мл.

Код: H990009 | Този продукт не е в наличност

Описание House 99 Softer Touch
Характеристика

Навярно всички познавате това усещане след напускане на бръснарницата, когато вашата брада е оформена, чиста и мека при докосване. Открийте маслото за брада House 99 Softer Touch, което е тествано и препоръчвано от професионалните фризьори. Позволява ви редовно у дома да предоставите същата грижа за брадата, както в бръснарницата.

Сухото масло за брада представлява класика в грижата за външния вид и при неговото създаване David Beckham е вдъхновен от своята брада през 2012 година.

Характеристики:

  • подхранва и заглажда брадата и наболата брада
  • прави кожата на лицето хидратирана и брадата мека на допир
  • бързо абсорбира, леко и немазно
  • може също да се ползва и преди бръснене за по-добро плъзгане на ножчето по лицето

Съставки:

  • масло от шеа – подхранва

Начин на употреба:
Нанесете върху дланите малко количество масло и втривайте в брадата в посока нагоре. Ползвайте сутрин и вечер.

Характеристика

Консистенция
олио

За марката House 99

David Beckham, футболна и модна икона, представя новата марка козметика за мъже. „Грижата за лицето за мен не е само това, как изглеждате, а главно това, как се чувствате,“ казва Beckham. Мъжката козметика House 99 е предимно насочена към усещането на комфорт, но и към опитване на нови неща и довеждане на външния вид до съвършенство. „Създадох House 99 за вдъхновение на всички мъже, да не се страхуват да опитат нещо ново и да се чувстват у дома така прекрасно, както след излизане от  бръснарницата.“

David в сътрудничество с марката L’Oréal прекарва месеци в тестване на идеалното съдържание на продуктите и избора на съставките не само в лабораториите, но и при професионални фризьори в бръснарници. Те са отделили много време за изследвания, на чиято основа възникват наистина качествени продукти, които ще ви помогнат да създадете точно такъв външен вид, какъвто желаете.

Оценка House 99 Softer Touch