Преминете към основното съдържание

Pутинна грижа за грима

Малцина имат късмета природата да ги дари с безупречна кожа. Повечето от нас се борят с различни видове кожни несъвършенства, което е напълно нормално. Ако искате да се почувствате по-добре и да помогнете малко на кожата си да изглежда перфектно, ние ще ви посъветваме как да го направите.
Възползвайте се от 15% отстъпка на декоративна козметика за посочения рутинен грим.

1-ва стъпка: Грижа и изглаждане

Преди да нанесете някакъв грим върху лицето, трябва да хидратирате кожата си и да омекотите нейната текстура. Това се постига с помощта на основа за грим. Самият фон дьо тен ще изглежда много по-добре, няма да се наслоява в бръчките и ще издържи по-дълго.

2-ра стъпка: Покритие и изравняване

За да изберете правилния фон дьо тен, съобразете се с това какво покритие желаете и какъв е цветът и типът на кожата ви. Течните фон дьо тени са много разнообразни, отиват на почти всички, а гамата им е наистина богата. Също така разгледайте компактните гримове на водна основа и фон дьо тен пяна (идеални за по-мазна кожа) или фон дьо тен стикове (осигуряват по-високо покритие).

Най-популярните фон дьо тени на едно място

3-та стъпка: Матиране или изсветляване?

Въпреки че преобладаващата тенденция е сияйна кожа, при по-мазна и смесена кожа със сигурност ще е добре да използвате пудра в Т-зоната, например фино смляна пудра. Така вашият фон дьо тен ще изглежда превъзходно за по-дълго време. За бързо освежаване на грима трябва да имате в чантата си компактна пудра. Кожата ви е по-скоро суха? Тогава трябва да предпочетете леко изсветляваща пудра. А ако не искате да променяте нюанса на фон дьо тена си, изберете прозрачна пудра.

4-та стъпка: Безкрайна издръжливост

Знаете ли, че фиксиращият спрей може да удължи трайността на вашия грим с до няколко часа? Така може да сте сигурни, че кожата ви ще изглежда перфектно през целия работен ден или докато танцувате на парти до сутринта. Освен това спреят ще осигури на кожата ви хидратация, защита, озаряване или пък нежно матиране.

Можете да вземете всички тези продукти с 15% отстъпка