Преминете към основното съдържание

Eyeko

Eyeko

Специалистът по перфектен грим на очите – това е британската козметична марка Eyeko. Като лидер в областта на гримовете за очи предлага богата гама от спирали, очни линии и сенки или продукти за оформяне на веждите. Философията на марката се основава на желанието ѝ да затвърди женското самочувствие и да позволи на всички дами да се чувстват страхотно именно с помощта на иновативни продукти, с които всяка от нас лесно ще се радва на котешки грим или пък перфектно ще раздели и извие миглите си. 

Марката Eyeko е основана през 1999 г. от Нина Лейкинд (Nina Leykind) и съпруга ѝ Макс, които се въодушевяват от женските идоли на 60-те години – времето, когато именно подчертаването на очите играе главна роля в грима. Пример и вдъхновение за Нина стават такива икони като Туиги, Одри Хепбърн, Франсоа Арди, София Лорен, Бриджит Бардо или Джейн Биркин. През 2011 година марката се насочва към производството на спирали и предлага спирали в изстискващи се тубички, за да ограничи изсъхването им.

Фирмата Eyeko е известна със своите новаторски, висококачествени спирали, течни очни линии и гелове за вежди, като се нарежда сред култовите марки, препоръчвани от редактори, гримьори и инфлуенсъри по цял свят. Сред известните посланици на марката е и Алекса Чънг (Alexa Chung), бивш креативен консултант на фирма Eyeko.

Подчертайте погледа си и бъдете неустоими. Със сигурност си струва да опитате култовата спирала Eyeko Black Magic Mascara или спиралата за обем и извиване на миглите Eyeko Lash Alert Mascara. С непокорните вежди ще се справи гелът за вежди Eyeko Brow Gel, а очната линия Eyeko Black Magic Liquid Eyeliner ще ви помогне да очертаете перфектно очите си. 

пълен текст скрий текста