EisenbergSecret VI Cuir d'Orient парфюмна вода за мъже

Eisenberg Secret VI Cuir d'Orient парфюмна вода за мъже
Eisenberg Secret VI Cuir d'Orient парфюмна вода за мъже
Безплатна доставка
100 мл.
294,90лв.

Код: EIS0272 | в наличност повече от 2 бр.
1
Подарък за вас
Безплатна доставка с покупката ви над 50 лв.
СПИДИ
сряда 29.09.2021 г.
Лично получаване
сряда 29.09.2021 г.

Описание Eisenberg Secret VI Cuir d'Orient
Състав

Открийте истинското лице на завоеванието. Парфюмната вода за мъже Eisenberg Secret VI Cuir d'Orient ще ви омагьоса, като ви представи неповторимия, горд мъж, който обича да съблазнява.

  • магически, ориенталски аромат на кожа
  • за очарователния мъж, който копнее да разкрие магията на съблазънта
  • ще се открие при вечерни събития, но може да се носи и през деня

Състав на аромата
Кожа, която контрастира с тъмните плодови нотки на касиса, който във връхните нотки на аромата Eisenberg Secret VI Cuir d'Orient се съчетава с малини, пипер и шафран, за да създаде неповторим стил и да остави своя див отпечатък в сърцето на композицията. Именно тук тази следа, подчертана от дълбокото ухание на тамян, утвърждава победоносния си характер. Нотките на кожа и тамян са допълнени от теменужка, роза и жасмин, а в края те отстъпват място на акордите на розово и кедрово дърво, кехлибар, лавдан, шоколадови бонбони и мускус.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
шафран, касис, пипер, малина
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
кожа, роза, теменуга, жасмин, Incense
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
лавдан, бонбон, сандалово дърво, палисандър, кехлибар, мускус
Вид аромат
Ориенталски, Кожени

За марката Eisenberg

Френската марка луксозна козметика и парфюми Eisenberg представлява съчетание на красотата и съвършенството, неподвластни на времето. Тя носи името на основателя си Жозе Айзенберг (José Eisenberg), който с творческия си интерес и безкомпромисно отношение е вдъхнал на марката живот, страст и истинска чувственост.

Жозе Айзенберг започва работа в модната индустрия на 21-годишна възраст, въпреки че после работи дълго време в областта на информационните технологии. Когато през 2000 г. основава своя собствена марка за красота, той създава свят, в който двете му големи страсти – изкуството и модерните достижения на високите технологии – се съчетават по неповторим начин.

Всички продукти Eisenberg за грижа за кожата на лицето и тялото съдържат активни натурални съставки, луксозни суровини, като например диамантен прах или чисто злато и, не на последно място, патентования комплекс Trio-Molecular. Той е резултат от 15-годишни изследвания и представлява високоефективно оръжие при профилактиката и корекцията на проявите на стареене на кожата.

Парфюмите Eisenberg са отражение на мечтите на твореца. Това е луксозна колекция от парфюми, която е също така драгоценна, както и емоциите, които събужда.

Оценка Eisenberg Secret VI Cuir d'Orient