Eisenberg J’OSE парфюмна вода за жени

5×
Eisenberg J’OSE парфюмна вода за жени
Eisenberg J’OSE парфюмна вода за жени
Безплатна доставка
100 мл.
255,00лв.

Код: EIS0121 | в наличност повече от 1 бр.
1
Изберете гравиране с лазер на кратък надпис и ще поднесете уникален подарък.
Подарък за вас
При покупка на парфюми над 110 лв., можете да изберете разпръсквач за многократно зареждане от 5 мл. на любимия ви аромат в кошницата.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
още утре понеделник 14.06.2021 г.
Лично получаване
още утре понеделник 14.06.2021 г.

Описание Eisenberg J’OSE
Състав

Нарушете правилата и си позволете да бъдете дръзка. Култовата дамска парфюмна вода Eisenberg J’OSE е провокативна, незабравима и подлага на съмнение съществуващия ред. Есенцията на аромата създава атмосфера и емоции, които трайно се записват в подсъзнанието.

  • култов и модерен, свеж ориенталски аромат
  • предназначено само за смелите жени
  • пуснат през 2000 г. като първия дамски аромат Eisenberg
Състав на аромата
Свежите и импулсивни цитрусови нотки в увода контрастират с елегантността на жасмина и приятния аромат на кафе мока в сърцето. Допълват го билкови акорди на лавандула и пелин. Топлата основа от амбра, в която се съчетават още пачули, мъх, бобова тонка, ванилия, мускус и сандалово дърво отговарят за това, ароматът Eisenberg J’OSE да се отпечата в паметта ви.

История на аромата
J’OSE е първото ароматно начинание на Жозе Айзенберг (José Eisenberg). Тази култова модерна парфюмна вода е създадена през 2000 г. и отразява характера на своя създател: винаги дързък!

Ароматът също отразява началото на интимна връзка между изкуството и парфюма, изразена чрез снимка, картина и стихотворение. Това е характерно за цялата колекция. Названието е игра на думи с името на автора, като същевременно препраща към френската дума „oser“, което означава „осмелявам се“.

Смелост излъчва и снимката върху кутията: чувствена жена, пушеща лула. С триумфалната си усмивка тя провокира света на мъжете, а целият мотив въплъщава както личността на Жозе Айзенберг (José Eisenberg), така и самия аромат. Провокативен, богат и триумфален.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
бергамот, лимон, жасмин, мента
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
кафе, лавандула, пелин
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ванилия, пачули, мускус, зърна от тонка, мъх, сандалово дърво, кехлибар
Вид аромат
Ароматни, Пикантни

За марката Eisenberg

Френската марка луксозна козметика и парфюми Eisenberg представлява съчетание на красотата и съвършенството, неподвластни на времето. Тя носи името на основателя си Жозе Айзенберг (José Eisenberg), който с творческия си интерес и безкомпромисно отношение е вдъхнал на марката живот, страст и истинска чувственост.

Жозе Айзенберг започва работа в модната индустрия на 21-годишна възраст, въпреки че после работи дълго време в областта на информационните технологии. Когато през 2000 г. основава своя собствена марка за красота, той създава свят, в който двете му големи страсти – изкуството и модерните достижения на високите технологии – се съчетават по неповторим начин.

Всички продукти Eisenberg за грижа за кожата на лицето и тялото съдържат активни натурални съставки, луксозни суровини, като например диамантен прах или чисто злато и, не на последно място, патентования комплекс Trio-Molecular. Той е резултат от 15-годишни изследвания и представлява високоефективно оръжие при профилактиката и корекцията на проявите на стареене на кожата.

Парфюмите Eisenberg са отражение на мечтите на твореца. Това е луксозна колекция от парфюми, която е също така драгоценна, както и емоциите, които събужда.

Оценка Eisenberg J’OSE5