DriclorSolution рол- он против изпотяване срещу силно изпотяване

3×
Driclor Solution рол- он против изпотяване срещу силно изпотяване
Driclor Solution рол- он против изпотяване срещу силно изпотяване
20 мл.
17,69лв.

Код: DIC1445 | В наличност
1
СПИДИ
вторник 3.08.2021 г.
Лично получаване
вторник 3.08.2021 г.

Описание Driclor Solution
Характеристика

Сложете край на прекомерното изпотяване веднъж завинаги. Продуктът Driclor Solution предотвратява нежеланото потене, като го намалява с 50% за една седмица.

Driclor Solution е ефективен антиперспирант под формата на рол-он, който е прозрачен и не оставя бели петна по дрехите. Специалните му съставки постепенно намаляват прекомерното изпотяване в зоната на подмишниците, както и потенето на ръцете и краката.

Характеристики:

  • намалява потта с 50% само за седмица
  • предотвратява образуването на неприятна миризма под мишниците
  • прозрачна консистенция, която не оставя бели петна по дрехите
  • може да се нанася върху ръцете, краката и подмишниците

Съдържание:

  • 20% алуминиев хлорид хексахидрат – потиска образуването на пот
  • без парфюми

Начин за нанасяне:
Нанасяйте продукта върху идеално сухата кожа на подмишниците, ръцете и краката. Прилагайте веднъж дневно, малко преди лягане или поне 1 час след вана или душ. След като се събудите сутрин, измийте и подсушете местата, където сте нанасяли от продукта. След седмица ползване, може да продължите да използвате продукта 2-3 пъти седмично, а по-късно и само веднъж в седмицата.

Преди да започнете да използвате Driclor, нанесете малка част от него върху кожата. Да не се използва при алергична реакция. Не използвайте кремове за епилация и не бръснете местата, на които искате да използвате Driclor поне 24 часа, преди да нанесете продукта. Не използвайте други дезодоранти или антиперспиранти на местата, на които нанасяте Driclor. Продуктът не е подходящ за бременни жени и кърмачки.

Подробни инструкции

Указанията за употреба ще намерите ТУК

Важни предупреждения

Да не се прилага върху възпалена или увредена кожа.

Запалим.

Пълен текст

Характеристика

Вид опаковка
рол он
Тип кожа
за всички типове кожа

За марката Driclor

Световно признатата фармацевтичната компания Stiefel произвежда продукти срещу прекомерно изпотяване марка Driclor. Благодарение на най-съвременните технологии антиперспирантите от тази серия са много ефикасни и то дори след първото ползване. Те изразително регулират потенето, не съдържат никакви аромати и затова са подходящи за мъже и жени.
Продуктите са безопасни и стриктно клинически тествани. Разрешават последващото прилагане на парфюм, което се оценява предимно от тези клиенти, които ползват само своята любима марка. Активната съставка на Dricloru е Aluminium Chloride Hexahydrate (алуминиев хлорид хексахидрат) в 20% концентрация, за разлика от останалите антиперспиранти, които имат концентрация само 5%. Вече по целия свят хората имат възможност да се запознаят с антиперспирантите Driclor, чиито предимства са качествена и бърза, дълготрайна ефикасност.

Оценка Driclor Solution3