Collistar Special Perfect Tan Active Protection Sun Cream водоустойчив крем за слънчеви бани SPF 30

Collistar Special Perfect Tan Active Protection Sun Cream водоустойчив крем за слънчеви бани SPF 30
Collistar Special Perfect Tan Active Protection Sun Cream водоустойчив крем за слънчеви бани SPF 30
150 мл.

Код: COL0649 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Купете продукти на Collistar за над 60 лв. и вземете 15 мл. овлажняващ гел за лице като подарък.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас

Описание Collistar Special Perfect Tan Active Protection Sun Cream
Характеристика

Слънцезащитният продукт Collistar Special Perfect Tan Active Protection Sun Cream е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.

Характеристики:

 • предоставя защита от UV лъчите
 • намалява риска от възникване на слънчева алергия
 • предпазва кожата от преждевременно стареене
 • предпазва от въздействието на свободните радикали
 • лесно се разтрива и не оставя мазен филм
 • хидратира и подхранва
 • може да се ползва за лице и тяло
 • продуктът е водоустойчив

Състав:

 • без парфюм
 • без силикони
 • без алкохол

Начин на употреба:
Прилагайте защитните продукти в достатъчно количество и многократно. Повторете при необходимост, особено след къпане, подсушаване с кърпа или при прекомерно изпотяване.

Характеристика

Консистенция
крем
Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Тип кожа
за всички типове кожа
Слънцезащитен фактор
висока защита (SPF 30 – SPF 50)
Ефект
водоустойчивост

За марката Collistar

Парфюми Collistar | Козметика Collistar - Collistar първоначално е била само дивизия на италианска фармацевтична компания. През 1983 г. започва да я ръководи Даниела Сакердоте, която задава напълно ново направление. Днес можете да закупите продукти на тази марка в приблизително 2500 парфюмерии и универсални магазини в Италия, и в по-вече от 3000 магазини в чужбина.
Философията на фирмата е проста - предлага изключително висококачествена и ефективна козметика на конкурентна цена. Collistar се гордее с това, че е в състояние да задоволи и най-взискателните клиенти във всички целеви групи - млади хора, възрастни, лица със свръхчувствителна или суха кожа и т.н.
Благодарение на този подход Collistar може да се похвали с много успехи. Тя е водещ италиански производител на парфюми и е разработила цяла поредица революционни продукти - серум в капсули за лице, компактна бронзираща пудра и други уникални продукти. Един от тях, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream, е бил изложен в Националния музей на науката и техниката Леонардо да Винчи в Милано. 
Не е учудващо, че в някои от стратегическите сегменти (препарати против целулит, грижа за мъжа, против стареене и т.н.) Collistar бързо постига висок пазарен дял. На огромна популярност се наслаждава тяхната ароматно-терапевтична серия и оригиналната концепция на спрея за тен.
Collistar е голям новатор в областта на маркетинга. Те са първите в света, които започват да използват кампании в рекламата на козметика в тъй наречения „редакционен стил“. Сайтът им по дизайн и съдържание припомня класически отпечатани каталози, съдържащи фотографии, детайлни описания и естествено цени.
Марката Collistar ще се хареса от всички, които искат да опитат най-добрите италиански аромати, търсят отлична и ефективна козметика, страдат от целулит или други кожни проблеми.

Оценка Collistar Special Perfect Tan Active Protection Sun Cream