Преминете към основното съдържание

Coco & Eve

За марката Coco & Eve

Пълна с подхранващо и ревитализиращо кокосово масло, сочни смокини, манго и папая – такава е веган козметиката Coco & Eve. Ще ви помогне да спасите увредената си коса, но и ще придаде на тялото ви естествен бронзов оттенък, или ще удави кожата ви в щедра доза хидратация. А откъде идват вдъхновението и повечето съставки на продуктите от марката Coco & Eve? От сърцето на девствената природа на остров Бали.

 

Историята на козметиката Coco & Eve започва да се пише сред вулканичните плажове и буйните дъждовни гори на остров Бали. Австралийката Emily Hamilton (Емили Хамилтън) прекарва безкрайно много почивки, откривайки този тропически рай, в чиято природа се влюбва. При едно изкачване по местен вулкан в главата ѝ се ражда мисъл. Какво би станало, ако успее да събере красотата и магията на Бали и да ги скрие в козметични продукти, в които да съчетае натурални екстракти с наука и технологии? След като избира кокосовото масло за основна съставка, в която косата и кожата буквално ще се влюбят, през 2015 година се появява марката Coco & Eve.

С натуралната козметика Coco & Eve дори и по време на ежедневната си грижа за косата или тялото ще се чувствате като на безкрайна ваканция. Маската за коса Coco & Eve ще се превърне в герой за всеки, който се бори с изсушена или увредена коса. Тя е първият продукт на марката, който става известен по целия свят, и се нарича Coco and Eve Like a Virgin. Използва органично кокосово масло и екстракти от смокини, за да възвърне естествената красота на косата. Не пропускайте и автобронзиращата пяна Coco and Eve Sunny Honey. Тя ще направи нещо, което можете да наречете „загар Coco & Eve“ – озарена кожа с бронзов нюанс.

пълен текст скрий текста