CLEAN Fresh Linens парфюмна вода унисекс

CLEAN Fresh Linens парфюмна вода унисекс
CLEAN Fresh Linens парфюмна вода унисекс
60 мл.
74,90лв.

Код: CLN01270 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 19.04.2021 г.
Лично получаване
понеделник 19.04.2021 г.

Описание CLEAN Fresh Linens
Състав

Свежа и същевременно тайнствена. Модерна, а неподвластна на времето. Това е унисекс парфюмната вода CLEAN Fresh Linens , чиято ароматна композиция подхожда както на жени, така и на мъже.

  • чист, свеж аромат
  • дървесен аромат
  • цветен аромат
  • свеж аромат, идеален за по-топло време
  • унисекс – за мъже и за жени

Състав

композиция
мускус, цитруси, изпрани дрехи, крем
Вид аромат
други

За марката CLEAN

Парфюмите Clean са правилният избор за всички почитатели на минимализма. Предлагат алтернатива на често полуготовите и препълнени с ароматни съставки парфюми. Характеризира ги чистота, простота и семплост. Благодарение на това е възможно взаимно комбиниране и създаване на уникални творения. Всеки Clean парфюм припомня нещо познато. Възвръща у вас греещите спомени за приятните, комфортни и радостни моменти.

Clean е една от най-първите „зелени“ парфюмерийни марки. Възхищава се на красотата наоколо и черпи от нея вдъхновение за своите творения. Именно затова се ангажира с това, че нейните продукти винаги ще бъдат щадящи природата. Ароматите Clean са подходящи за страдащи от алергии, при контакт с кожата не дразнят и не съдържат животински съставки. Флаконите са изработени от рециклирано и рециклируемо стъкло.

Оценка CLEAN Fresh Linens