Chopard Happy Spirit парфюмна вода за жени

1×
Chopard Happy Spirit парфюмна вода за жени
Chopard Happy Spirit парфюмна вода за жени
75 мл.
61,50лв.

Код: CHP0051 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
вторник 9.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 9.03.2021 г.

Информация за парфюма Chopard Happy Spirit
Състав

Chopard Happy Spirit е нежен цветен аромат за дамите, които копнеят за красивите моменти, чувствата и вечната любов. Насладете се на опияняващото ухание на любовта. Ще се вклюбите в незабравимия Happy Spirit, скрит в красиво розово сърце. Бъдете като една чаровна и съблазнителна нимга, която с обаянието си очарова всички в своето обкръжение.

Свежите нотки на червен портокал, малинов шербет и юзу ще Ви издигнат до неподозирани висоти. В следващия момент ще се озовете насред градина с разцъфнали цветя, нежно ухаеща на магнолия и османтус. Базисните нотки ще Ви впечатлят с ухание на кашмир, мускус и амбра, които се съчетават перфектно с кожата Ви и ухаят невероятно дълго време.

Парфюмите Chopard говорят с езика на луксозността дори и само заради оригиналния дизайн на флаконите. Вътре ще откриете неповторимия дървесно-цветен аромат, който прави всяка жена още по-чувствена и достойна за възхищение. Насладете се на моментите на радост и красота – ще се влюбите завинаги в Chopard Happy Spirit!

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
портокал, касиа, малина
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
османтус, магнолия, орлови нокти
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
кашмирено дърво, мускус, кехлибар
Вид аромат
Цветни

За марката Chopard

Chopard е един от най-известните производители на часовници и бижута в света. Историята на тази марка започва през 1860 г. в швейцарското село Sonvilier, където талантливият занаятчия Луи-Улис Шопард отваря малък магазин. Неговите изделия бързо придобиват голяма известност и в далечните чужди страни (Русия, Скандинавия и др.).
103 години по-късно Chopard е закупена от Карл Шойфеле от Германия. Под негово ръководство компанията започва бързо да се развива и неотдавна излезе на пазара с козметика. И тук Chopard, разбира се, запазва своята философия, основана на следните шест принципа: независимост, качество, и съвършенство, креативност, наследственост, респект и смелост.
При създаването на своите парфюми Chopard си сътрудничи с известни експерти - Оливие Полж, Бруно Йованович, Луис Търнър, Мишел Жирар, Мишел Алмайрак и други. Още първият дамски парфюм Casmir отбелязва огромен успех. Благодарение на своя увод с тропически и субтропически плодове (кокос, манго, бергамот, портокал ...) и цветното сърце (здравец, момина сълза, жасмин) той е екстремно сладък и чувствен.
Специално внимание заслужава фактът, че много парфюми Chopard (например Happy Spirit) едновременно допълват колекции от бижута и часовници. Това се отразява и на дизайна на флаконите, които често са във формата на шлифовани скъпоценни камъни.
Нека добавим, че Chopard отдава голямо значение на опазването на околната среда. Участва в цяла поредица благотворителни акции в областта на медицината, екологията, изкуството и културата.
Марката Chopard ще се хареса на всички, които обичат да опитват по-неизвестни, но качествени продукти, искат непряко да допринесат за добрата кауза, желаят да изненадат своето обкръжение с оригинален и необичаен аромат.

Оценка Chopard Happy Spirit1