Chopard Brilliant Wish, парфюмна вода за жени 30 мл. | notino.bg

Chopard Brilliant Wish

парфюмна вода за жени 30 мл.

Chopard Brilliant Wish парфюмна вода за жени 30 мл.
Chopard Brilliant Wish парфюмна вода за жени 30 мл.
Chopard Brilliant Wish парфюмна вода за жени 30 мл.
Chopard Brilliant Wish парфюмна вода за жени 30 мл.
Chopard Brilliant Wish парфюмна вода за жени 30 мл.
Chopard Brilliant Wish парфюмна вода за жени 30 мл.
30 мл.

Код: CHP0150 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

С удоволствие ще ви информираме по e-mail, след като продуктът бъде в наличност. Разбира се, зависи само от вас, дали ще приемете това предложение.

Информация за парфюма Chopard Brilliant Wish

Парфюмната вода Chopard Brilliant Wish е предназначена за всички, които обичат лукса и умеят да оценят първокласните съставки и необичайната композиция на аромата.

  • цветен аромат
  • за модерна самоуверена жена
  • за носене всеки ден

Състав

композиция
дърво, жасмин, кехлибар, пипер, плодови нотки
Вид аромат
Ориенталски, Цветни

За марката Chopard

Chopard е един от най-известните производители на часовници и бижута в света. Историята на тази марка започва през 1860 г. в швейцарското село Sonvilier, където талантливият занаятчия Луи-Улис Шопард отваря малък магазин. Неговите изделия бързо придобиват голяма известност и в далечните чужди страни (Русия, Скандинавия и др.).
103 години по-късно Chopard е закупена от Карл Шойфеле от Германия. Под негово ръководство компанията започва бързо да се развива и неотдавна излезе на пазара с козметика. И тук Chopard, разбира се, запазва своята философия, основана на следните шест принципа: независимост, качество, и съвършенство, креативност, наследственост, респект и смелост.
При създаването на своите парфюми Chopard си сътрудничи с известни експерти - Оливие Полж, Бруно Йованович, Луис Търнър, Мишел Жирар, Мишел Алмайрак и други. Още първият дамски парфюм Casmir отбелязва огромен успех. Благодарение на своя увод с тропически и субтропически плодове (кокос, манго, бергамот, портокал ...) и цветното сърце (здравец, момина сълза, жасмин) той е екстремно сладък и чувствен.
Специално внимание заслужава фактът, че много парфюми Chopard (например Happy Spirit) едновременно допълват колекции от бижута и часовници. Това се отразява и на дизайна на флаконите, които често са във формата на шлифовани скъпоценни камъни.
Нека добавим, че Chopard отдава голямо значение на опазването на околната среда. Участва в цяла поредица благотворителни акции в областта на медицината, екологията, изкуството и културата.
Марката Chopard ще се хареса на всички, които обичат да опитват по-неизвестни, но качествени продукти, искат непряко да допринесат за добрата кауза, желаят да изненадат своето обкръжение с оригинален и необичаен аромат.

Menu