ChloéNomade Absolu de Parfum парфюмна вода за жени

16×
Chloé Nomade Absolu de Parfum парфюмна вода за жени
Chloé Nomade Absolu de Parfum парфюмна вода за жени
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
225,00лв.

Спестете 51%
75 мл.
109,00лв.

Код: CHL03664 | В наличност
1
Изберете гравиране с лазер на кратък надпис и ще поднесете уникален подарък.
СПИДИ
сряда 29.09.2021 г.
Лично получаване
още утре вторник 28.09.2021 г.

Описание Chloé Nomade Absolu de Parfum
Състав

Позволете на неукротимата си душа да поеме към ново приключение. Накъдето и да се отправите в света, дамската парфюмна вода Chloé Nomade Absolu de Parfum ще ви позволи с деликатния си аромат да изразите женската си сила и независимост. По-интензивно от когато и да било.

  • по-интензивен вариант на бестселъра Chloé Nomade парфюмна вода
  • автор на аромата е Куентин Биш (Quentin Bisch)
  • дървесен шипров аромат, пуснат на пазара през 2020 г.

Съставки на аромата
От първото вдъхване ще ви обгърне сияен и топъл полъх на чувственост, идващ от рядкото растение давана. Секунди по-късно след кадифения увод започва да се разгръща сладкият аромат на сочна мирабела. Дългият финал лежи върху нотки на дъбов мъх, който дава на аромата приятен земен нюанс.

История на аромата
Към парфюмната и тоалетната вода Nomade се присъединява още ароматът Chloé Nomade Absolu de Parfum, който открива нова интензивна страна на девойката Nomade. В рекламната кампания я представлява френската актриса Ариана Лабед (Ariane Labed). Вятърът в косата ѝ и решителната стъпка изразяват усещането за свобода, която чудесно се съчетава с характера на аромата.

На пръв поглед елегантният дизайн на флакона се запазва и формата му кореспондира с популярната чанта от модната колекция Chloé. Особеното е по-тъмният топъл цвят на тъмен орех и златните детайли, които внасят в аромата мъжки елементи.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
давана
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
мирабела
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
дъбов мъх
Вид аромат
Шипрови, Дървесни

За марката Chloé

Свобода, лекота и женственост – това са принципите, които марката Chloé изповядва още от своето основаване. Историята на Chloé започва да се пише през 1952 година в Париж, когато Gabrielle Aghion (Габи Агион) и Jacques Lenoir (Жак Леноар) предлагат на пазара собствена модна колекция. Те са едни от пионерите в освобождаването от стриктните изисквания на haute couture и предлагат на своите клиенти по-удобната и по-ясна линия ready-to-wear.

През 1975 година модната къща предлага първия парфюм, аромат който възбужда романтика в душата на всяка жена. Марката Chloé е една от малкото, които са насочени единствено и изключително към дамските аромати. В света на Chloé жените са кралици – уверени, безгрижни, романтични и замечтани.

Със създаването на парфюмната вода Chloé Chloé, която величае дамската женственост, нежност и привлекателност, марката е незаличимо записана в парфюмерийната история. И днес характерните цветно-дървесни аромати Chloé са емблематични и незаменими за жените по цял свят.

Оценка Chloé Nomade Absolu de Parfum14