BrushArtHair Band ластици за коса

BrushArt Hair Band ластици за коса
BrushArt Hair Band ластици за коса
Промоции
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
22,00лв.

Спестете 30%
3 бр.
15,30лв.

В наличност | Код: BRU03773
1
Еконт
вторник 7.12.2021 г.
Лично получаване
още утре понеделник 6.12.2021 г.

Аксесоарът за коса BrushArt Hair превъзходно завършва вашата прическа.

Характеристики:

  • задържа се на своето място
  • служи за удобно оформяне на прическата
  • създава лесна прическа или в съответствие с тенденциите
  • гарантира грижливост към косата

Начин на употреба:
Създайте прическа в желаната форма.

Нова, младежка марка, която задава тенденциите в аксесоарите за грим, грижа за коса и стайлинг. Под марката BrushArt ще намерите четки за коса, четки за грим и грижа за тях. Също така козметични чантички със супер свеж дизайн и най-различни аксесоари. Накратко, всичко от което има нужда истинското IT момиче!

Сред бестселърите безспорно са гребените с влакна от четина на глиган. Не можете да си представите какъв е блясъкът, който придават на косата след разресване! За бързо нанасяне на фон дьо тен има неустоими гъбички. С нищо друго няма да постигнете толкова естествен финиш, както с тях.

BrushArt ще впечатли и любителките на четките за грим. BrushArt влакната са съвършено меки и осигуряват безупречно гримиране. А четките, заедно с козметичната чантичка, са перфектни за подарък. По-малките дами ще се влюбят в детските козметични чантички, фибичките и ластичетата. Те могат щадящо да укротят нежната детска коса, а освен това са толкова сладки!

Това е BrushArt – качествени аксесоари на приемлива цена, с модерен дизайн, който ще превърне ритуалите за красота в забавление.