BrushArt Hair Hair Donut подплънка за кок кремава

BrushArt Hair Hair Donut подплънка за кок кремава
BrushArt Hair Hair Donut подплънка за кок кремава
(10 cm)
4,00лв.

Код: BRU3428 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
сряда 28.04.2021 г.
Лично получаване
понеделник 26.04.2021 г.

Описание BrushArt Hair Hair Donut

Описание:
С продукта  BrushArt Hair Donut може да оформите бързо и лесно прическа, която да бъде тренди, елегантна и подходяща както за офицален, така и за небрежен стил.   BrushArt Hair Donut е достъпен в два размера.


Начин на използване:
Оформете страхотно кок, използвайки подплънката за кок BrushArt Hair Donut. Хванете косата на конска опашка, която промушете през средата на подплънката, след което равномерно разпределете косата през подплънката. Постепенно захващайте косата с пипети под подплънката. Бежовият BrushArt Hair Donut е подходящ за руса коса.


Състав:
Произведено от 100% полиестер.

За марката BrushArt

Нова, младежка марка, която задава тенденциите в аксесоарите за грим, грижа за коса и стайлинг. Под марката BrushArt ще намерите четки за коса, четки за грим и грижа за тях. Също така козметични чантички със супер свеж дизайн и най-различни аксесоари. Накратко, всичко от което има нужда истинското IT момиче!

Сред бестселърите безспорно са гребените с влакна от четина на глиган. Не можете да си представите какъв е блясъкът, който придават на косата след разресване! За бързо нанасяне на фон дьо тен има неустоими гъбички. С нищо друго няма да постигнете толкова естествен финиш, както с тях.

BrushArt ще впечатли и любителките на четките за грим. BrushArt влакната са съвършено меки и осигуряват безупречно гримиране. А четките, заедно с козметичната чантичка, са перфектни за подарък. По-малките дами ще се влюбят в детските козметични чантички, фибичките и ластичетата. Те могат щадящо да укротят нежната детска коса, а освен това са толкова сладки!

Това е BrushArt – качествени аксесоари на приемлива цена, с модерен дизайн, който ще превърне ритуалите за красота в забавление.

Оценка BrushArt Hair Hair Donut