Bourjois Little Round Pot Mono сенки за очи

1×
Bourjois Little Round Pot Mono сенки за очи
Bourjois Little Round Pot Mono сенки за очи

Описание Bourjois Little Round Pot Mono
Характеристика

Сенките за очи Bourjois Little Round Pot Mono благодарение на своята крем-пудрена текстура ви позволяват лесно гримиране и осигуряват интензивен резултат, който издържа до 12 часа.

Характеристики:

  • лесно се нанасят и идеално се прилепят на клепачите
  • са наситено пигментирани и имат дълготраен ефект
  • позволяват нанасяне на сухо и мокро
  • подходящи за създаване на дневен и опушен грим

Начин на употреба:
Нанесете сенките на горния клепач. За фин и свеж грим прилагайте на сухо, а за постигане на по-интензивен цвят навлажнете апликатора.

Характеристика

Цвят
безцветен
Ефект
перлен

За марката Bourjois

Френската марка Bourjois, основана през 1863 г. от визионера Жозеф-Албер Понсен, специализира главно в декоративна козметика. Нейните първи продукти са восъчни фон дьо тен стикове, предназначени главно за нуждите на театралните актьори и носят забавни названия като „Jealous“ („ревнив“) или „Lovesick“ („копнеещ“).
Днес Bourjois предлага на пазара пъстра гама продукти - спирали, моливи за очи, червила, тоалетни млека, дезодоранти, душ гелове, парфюми и други - при което, предназначени предимно за жени. Непрестанно се придържа към своята оригинална философия да предлага на потребителите най-високо качество на разумна цена. Гримовете Bourjois са смели, изискани и елегантни и са подходящи за всеки повод и настроение. Ароматите изненадват със своята чувственост и интензивност.
Заслужава да се отбележи, че „по-малката сестра на Chanel“ (както Bourjois сама се представя) е буквално обсебена от цветове. В нейния каталог ще намерите 400 различни оттенъка, при което една четвърт от тях всяка година се променят в зависимост от актуалните тенденции. Голям акцент е поставен на дизайна на опаковките - Bourjois дори редовно изработва лимитирани серии за колекционери в стил vintage.
Bourjois се гордее с факта, че непрекъснато се стреми да разработва нови, иновативни продукти. Наред с други продукти е изобретила спирала с два края (Coup de Théâtre) и прахообразни сенки за очи в блестяща кутийка с вградена четка (Suivez Mon Regard). Не само професионалните гримьори и стилисти обичат да използват козметиката Bourjois, но и цяла поредица известни личности, като например Кейт Хъдсън, Джесика Симпсън, Кейт Мидълтън и членовете на популярната момчешка банда One Direction.
Марката Bourjois ще привлече всички, които желаят да изглеждат красиви, мечтаят да си създадат свой собствен отличителен имидж, креативни са и обичат гримирането.

Оценка Bourjois Little Round Pot Mono1