Готови ли сте да се забавлявате с грим? В Париж грижата за красотата е радост, а не задължение. Bourjois ще Ви помогне да гримирате елегантно очите, устничките и бузките и ще се погрижи и за красивия вид на ноктите. И всичко това с парижки чар. Добре дошли в света на истинската красота, наслаждавайки се на живота!   

пълен текст скрий текста

За марката Bourjois

С марката Bourjois лесно постигате известния парижки стил и елегантност, но при това напълно изразявате своята индивидуалност. Нейните умни козметични продукти и иновации улесняват всекидневните разкрасяващи ритуали на жените и предоставят възможност за проява на собствената креативност.

 


Козметиката Bourjois се ражда във френския свят на театъра и изкуството през 1863 година. Всичко започва от артиста Joseph-Albert Ponsin (Жозеф-Албер Понсен), който прави грим за своите колеги. Интересът скоро достига отвъд театралната сцена и гримът Bourjouis става известен със своето качество, практичност и елегантен дизайн в цял Париж.
И днес марката продължава традицията на продуктите, чиято употреба е лесна, забавна и те винаги са под ръка. Спиралата Bourjois неспирно изразява погледа дори драматично, а фон дьо тена на Bourjois - Healthy Mix надеждно озарява лицето. Марката обаче вече отдавна не е свързана само с французойките, а и с жените по целия свят.

пълен текст скрий текста

Най-продавани