Преминете към основното съдържание

Лилава боя за коса

Искате да експериментирате с нови нюанси? Какво ще кажете за лилава боя за коса? Вижте как ще Ви стоят нежните нюанси на лилавото или се потопете в дълбокото, като боядисате цялата коса лилава.

 

Бъдете оригинални с лилавите си коси на концерт или на работа

На улицата все по-често може да видите лилави коси, цветът добива все по-голяма популярност. Не всяко лилаво обаче е едно и също. Разнообразната гама от лилави нюанси при боите за коса ще разсее опасенията ви, че косата ви изглежда като тази на съседката. Вие и косата ви ще продължите да изглеждате уникално.

Лилавото в косата не е само за бунтарките, които посещават летни музикални фестивали. Лилавите коси може да изглеждат също толкова страхотно и по време на бизнес среща, където хората ще се оживят при вида на този ярък цвят. Общото впечатление се засилва от избора на червило или сенки за очи, а не на последно място и от облеклото.

Може би ще ви отива тъмнолилав цвят на косата или може би нещо по-светличко, почти розово. Не се колебайте, а пробвайте различните нюанси на лилавото, за да намерите този, който ще ви пасне най-добре. Докато намерите идеалния нюанс, може да използвате измиваща се боя за коса и да прецените с кой цвят ви е най-добре!

пълен текст скрий текста