Временна боя за коса

Филтър
Ценови диапазон

до

За кого?
Подаръци и промоции
Oценка
  •   4
  •   1
  •   3
  •   2
Най-продавани

Временни бои за коса

Чакате важни събития и искате да подчертаете цвета на косата си поне за няколко седмици? Просто заложете на професионална грижа под формата на отмиващи се бои за коса.

Така можете да уеднаквите цвета на косата си и да подчертаете естествения й тон или да промените нюанса и да опитате нещо съвсем различно. Временна боя за коса ще Ви помогне при закриване на посивяваща коса и боядисване на израснали корени. При употреба на отмиващи се бои за коса не се страхувайте от неподходящ оттенък, от който дълго ще се възстановявате. Пигментите на тези бои лесно се измиват от косата и можете често да експериментирате и откривате нови цветни нюанси и комбинации.

Подхранваща тонираща маска за коса, цветен шампоан за коса или цветен спрей за побеляла коса? Имате няколко чудесни възможности:

Видове временни бои за коса

Оцветяваща маска за коса

Търсите боядисване и грижа за косата в една стъпка? Значи боядисващата маска за коса е най-добрият избор за вас! Придава на косата подхранване и блясък, като подчертава цвета ѝ. Особено върху светла коса оцветяващата маска за коса може да създаде изразителни цветни ефекти. А ако не уцелите правилния цвят, не трябва да се притеснявате – след няколко измивания боята лесно се отмива.

Цветни шампоани за коса

Цветният шампоан за коса е класика сред временните бои. Достатъчно е да го масажирате във влажна коса и да изплакнете след няколко минути. Можете да изберете тониращ цветен шампоан за побеляла коса и много изразителни нюанси.

Спрей за коса цветен

Напръсквате, оставяте да изсъхне и тръгвате. Боядисването с временна боя за коса спрей е толкова лесно. Изключително подходящ е, ако искате да придадете изразителен цвят на косата си за специално събитие и след това лесно да го отмиете. Има обаче и цветни спрейове за коса, които естествено покриват побелелите или оредели места в косата.

Спирала за коса

Бързо и ефективно прикрива израсналата или побеляла коса. Спиралата за коса изглежда естествено и лесно я отмивате още след първото измиване с шампоан.

Оцветяваща пяна за коса

Подчертава естествения ви цвят, прикрива побелелите места и освен това често фиксира косата в желаната форма. Оцветяващата пяна за коса е лесен начин за боядисване, с който всеки успява.

Подгответе се за боядисване: тест за поносимост

И при отмиващите се бои за коса не забравяйте възможните алергични реакции, които могат да възникнат. Винаги следвайте инструкциите и преди самото боядисване на косата нанесете малко количество боя на кожата зад ухото и изчакайте поне 48 часа. Не забравяйте и практичните принадлежности, които ще улеснят цялото боядисване на косата: стара кърпа или риза за прикриване на раменете, предпазни ръкавици (ако не са част от опаковката) и всеки дневен или хидратиращ крем за кожата около косата.

Не се страхувайте да експериментирате и открийте очарованието на отмиващите се бои за коса.