Временна боя за коса

Чакате важни събития и искате да подчертаете цвета на косата си поне за няколко седмици? Просто заложете на професионална грижа под формата на отмиващи се бои за коса.

 

Така можете да уеднаквите цвета на косата си и да подчертаете естествения й тон или да промените нюанса и да опитате нещо съвсем различно.

Временна боя за коса ще Ви помогне при закриване на посивяваща коса и боядисване на израснали корени. При употреба на отмиващи се бои за коса не се страхувайте от неподходящ оттенък, от който дълго ще се възстановявате. Пигментите на тези бои лесно се измиват от косата и можете често да експериментирате и откривате нови цветни нюанси и комбинации.

Подгответе се за боядисване: тест за поносимост

И при отмиващите се бои за коса не забравяйте възможните алергични реакции, които могат да възникнат. Винаги следвайте инструкциите и преди самото боядисване на косата нанесете малко количество боя на кожата зад ухото и изчакайте поне 48 часа. Не забравяйте и практичните принадлежности, които ще улеснят цялото боядисване на косата: стара кърпа или риза за прикриване на раменете, предпазни ръкавици (ако не са част от опаковката) и всеки дневен или хидратиращ крем за кожата около косата.

Не се страхувайте да експериментирате и открийте очарованието на отмиващите се бои за коса.

пълен текст скрий текста

Най-продавани