BiothermWaterlover Sun Milk мляко за загар SPF 30

Biotherm Waterlover Sun Milk мляко за загар SPF 30
Biotherm Waterlover Sun Milk мляко за загар SPF 30
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
70,30лв.

Спестете 20%
200 мл.
56,00лв.

В наличност | Код: BIO06195
1
Еконт
вторник 7.12.2021 г.
Лично получаване
вторник 7.12.2021 г.

Търсите надеждна защита от силните слънчеви лъчи? Слънцезащитното мляко SPF 30 Biotherm Waterlover Sun Milk е правилният избор! То предлага висока защита, бързо се усвоява и лесно попива в кожата. Съдържанието му е подходящо за всички типове кожа включително чувствителна и детска. Пазете кожата на цялото си семейство от вредните слънчеви лъчи всеки ден.

Характеристики:

 • надеждно предпазва кожата от слънчевите лъчи
 • осигурява на кожата хидратация в дълбочина
 • лесно прониква в кожата
 • попива изключително бързо 
 • не оставя бели следи
 • подходящ за всички типове кожа
 • екологично щадяща опаковка

Съставки:

 • SPF 30 – осигурява висока защита от вредните слънчеви лъчи
 • приятен цитрусов аромат

Начин за нанасяне:
Нанесете слънцезащитното мляко Biotherm Waterlover Sun Milk с нежен масаж върху суха и почистена кожа около 20 минути преди престой на слънце. Редовно повтаряйте нанасянето особено след престой във водата или след силно изпотяване.

Характеристика

Консистенция
тоалетно мляко
Тип кожа
за всички типове кожа
Слънцезащитен фактор
висока защита (SPF 30 – SPF 50)
Ефект
предпазва от външните влияния

Biotherm е хармонично съзвучие на човека с природата. Потопете се в ухаещия свят на тази уникална козметика.

Марката Biotherm е вдъхновена от силата на термалните извори, минералите и други биоактивни вещества. Уникалният състав на нейните продукти черпи енергия от водата - природен елемент, стоящ в самия зародиш на живота.

Ефектите на природния извор в Пиренеите са известни от векове. Много хора вярват, че това е извор на вечната младост. През 50-те години на миналия век е забелязано на повърхността на този извор специално вещество, чийто изключителни свойства доказват следващите изследвания на Dr. Jos Jullien (д-р Джош Жулиен). Той съчетава своите познания с опита на козметичния специалист Janine Marissal (Жанин Марисал) и съвместно полагат основите на марката Biotherm.

Водата има уникална биологична характеристика при оптимално съприкосновение с кожата на човека и при това изключителна способност да я регенерира и предпазва. Biotherm днес представлява една от най-качествените грижи за лицето и кожата, както и свежи и очарователни аромати с естествени акценти. Освежете се със силата на водата!