Bioderma Sensibio Déo Deodorantосвежаващ дезодорант рол-он за чувствителна кожа

Bioderma Sensibio Déo Deodorant освежаващ дезодорант рол-он за чувствителна кожа
Bioderma Sensibio Déo Deodorant освежаващ дезодорант рол-он за чувствителна кожа
50 мл.

Код: BIR0587 | Този продукт не е в наличност

Описание на продукта Bioderma Sensibio Déo Deodorant
Характеристика

Дезодорантът Bioderma Sensibio Déo Deodorant ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.

Характеристики:

  • предпазва от неприятната миризма
  • не раздразва кожата
  • осигурява дълготрайно усещане за свежест
  • не блокира естествените телесни процеси

Състав:

  • без алуминиеви соли
  • без алкохол

Характеристика

Вид опаковка
рол он
Тип кожа
чувствителна

За марката Bioderma

Дермокозметиката Bioderma е създавана с отлично познаване на кожата и нейните биологични механизми. Този научен подход гарантира такъв състав на продуктите, който е точно насочен към различни типове или проблеми на кожата. Козметиката Bioderma не съдържа дерматологично вредящи съставки като парабени, фталати или формалдехиди. Съставът на всички продукти се състои само от чисти активни съставки, които се намират в самата кожа, и затова марката Bioderma гарантира отлична приемственост на своите препарати.

Всички продукти за грижа за лицето и кожата са преминали клинични проучвания и са разработени под надзора на експерти в областта на дерматологията, алергологията и токсикологията. От своето създаването през 1970 година насам марката притежава няколко регистрирани патента. Например Bioderma Sensibio мицеларна вода е първата възникнала почистваща вода в историята и до днес тя се нарежда сред най-популярните. Продуктовата линия Bioderma Sébium от своя страна съдържа патентования Fluidactiv комплекс, който ефективно се бори срещу всички прояви на мазната и проблемна кожа.

В асортимента на марката ще откриете добре обмислена грижа за кожата на цялото тяло. И което е важно – Bioderma не предлага само временно облекчение, а решава винаги пряко причината за проблема. Предоставете и вие съвършена грижа на лицето и кожата си!

Оценка Bioderma Sensibio Déo Deodorant