Преминете към основното съдържание

Урок: Ефектна бронзова грим визия за летните дни

28.08.2023 г.

Iva Davies

Прочитане за 2 минути

Още не сте открили перфектната грим визия за лятото? Не е нужно да търсите повече. Подготвихме за вас лесно упътване за бронзов грим. Кога друг път да изглеждате като бронзова богиня, ако не точно днес! Така че смело напред.

Вземете любимите си четки и започвайте да творите чудеса! И не се притеснявайте, ако от първия път не ви се получи визия, която казва „може би се е родила така“, а по-скоро „цяла нощ е спала с бронзант по лицето“ – това е само една игра. Винаги можете да започнете от начало!

Как да създадем бронзова грим визия

  1. Подгответе кожата на лицето с тониращ крем или фон дьо тен и оформете веждите с помощта на спирала за вежди или молив за вежди
  2. Във вътрешното ъгълче с четка нанесете най-светлия нюанс от палитрата Lancôme Hypnôse Palette 5 Couleurs Bronze Absolu. Погледът ви ще се озари.
  3. Продължете с бронзови сенки по целия клепач и потъмнете миглите с най-тъмните сенки. Най-голяма интензивност търсите във външното ъгълче на окото.
  4. Нанесете бронзовата пудра GUERLAIN Terracotta Light на местата, където слънцето ви целува най-напред. Тоест по бузите, хребета на носа и челото. Започнете леко, винаги можете да добавите.
  5. Продължете със спиралата Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils – нанесете я по миглите на няколко пласта за екстра дълги и гъсти мигли.
  6. С хайлайтъра MAC Cosmetics Extra Dimension Skinfinish озарете хребета на носа и изпъкналата част на скулите. И не забравяйте за трапчинката над горната устна.
  7. Очертайте целите устни с червилото Estée Lauder Pure Color Matte Lipstick. То е матово и ще издържи през целия ден.

За бронзовата грим визия ще ви трябват

Бронзовата визия подхожда на абсолютно всеки. Пробвайте я! И не забравяйте да изгледате видеото ни.