Преминете към основното съдържание

Урок: пробвайте #regencycore. Грим според сериала Бриджъртън

16.05.2024 г.

Iva Davies

Прочитане за 3 минути

Пригответе си корона, рокля, достойна за императрица, дълги ръкавици и да започваме! Бриджъртън отново са тук, а с тях се завръща и #regencycore. Този романтичен тренд с нежни тонове, озарено лице и плътни устни подхожда на абсолютно всекиго!

Действието в целия сериал се развива в епохата на Регентството, но за щастие музиката и гримът са съвременни. Перфектно изглеждаща, но естествена кожа на лицето, нежна руменина по бузите и пленителни очи – това е изключително подходящо за бал или за разходка из дворцовите градини. Как да създадем тази визия?

Как да създадем грим като в сериала Бриджъртън:

  1. Започнете с праймера Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer, който озарява лицето и помага за целодневната издържливост на фон дьо тена.
  2. Кожата, разбира се, трябва да изглежда сочно, затова изравнете нюанса ѝ с озаряващия фон дьо тен Lancôme Teint Idole Ultra Wear Care & Glow. За естествен вид го разнесете с гъбичка за фон дьо тен.
  3. В зоната под очите и в центъра на лицето нанесете хайлайтър Yves Saint Laurent Touche Éclat Radiant Touch, който добавя още сияйност.
  4. Веждите трябва да са перфектно оформени и сресани. Изключително подходящ за това е моливът за вежди Estée Lauder BrowPerfect 3D All-in-One Styler, който има и молив, и гел. Първо фиксирайте с гела, а после с молива очертайте липсващите косъмчета. Най-важното е визията да бъде естествена.
  5. Ружът е основата на цялата визия. Затова без каквито и да е притеснения го използвайте на няколко пласта. Пробвайте Shiseido InnerGlow CheekPowder, нюанс alpen glow. Леко преминете с него и по клепачите.

За перфектната #regencycore визия ще ви трябват

6. Придайте дълбочина на погледа с палитрата Lancôme Hypnôse Palette 5 Couleurs, нюанс nude sculptular. Розовите сенки от палитрата нанесете по целия клепач, а с по-тъмни подчертайте външното ъгълче. 

7. Озарете вътрешното ъгълче с течните сенки Lancôme Idôle Tint в нюанс sunburst.

8. На мигли като на истинска мигаща кукла ще се радвате с няколко пласта от спиралата Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils

9. За устни, готови за целувки, ще се погрижи червилото Lancôme L’Absolu Rouge Drama Matte, нюанс french tea.  

За грима в стил Бриджъртън опитайте

Ние обожаваме нежната визия #regencycore! Ще я пробвате ли и вие? И не забравяйте да изгледате видеото ни.