Преминете към основното съдържание

Рецензия: Изпробвахме новата колекция NARS Light Reflecting!

25.09.2023 г.

Iva Davies

Прочитане за 4 минути

Здравата и озарена кожа винаги е тренди. Сега NARS допълва и без друго богатия си арсенал с нова колекция NARS Light Reflecting. Колекцията е пълна с подхранващи съставки, така че фон дьо тенът не само прави кожата ви визуално безупречна, но ѝ осигурява и целодневна грижа. Разбира се, трябваше да изпробвам цялата колекция, защото не вярвам в чудеса. Какви са резултатите?

Освен новите продукти, като фон дьо тена NARS Light Reflecting Foundation и хибридния коректор/хайлайтър за под очите NARS Light Reflecting™ Eye Brightener, колекцията съдържа и проверени във времето продукти – крем NARS Skin Light Reflecting Moisturize, коректор за под очите NARS Radiant Creamy Concealer и пудра NARS Light Reflecting Setting Powder – Loose. Издържаха ли на натоварването в моя тест?

NARS Skin Light Reflecting Moisturize

Няколко пъти съм пробвала този крем и знаех какво да очаквам от него. Той има лека гелообразна консистенция, която наистина чудесно хидратира и перфектно попива в кожата. В същото време озарява, така че след нанасяне кожата е сияйна и изглежда сочна и здрава. Щях да съм още по-доволна, ако вместо в кутийка, кремът беше в шишенце с помпичка, за да не се налага да се бърка в него с пръсти. Така че според мен има какво още да се желае.

NARS Light Reflecting Foundation

Бях много любопитна за този нов фон дьо тен, защото ако не броим тониращия крем NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer, който обожавам, останалите фон дьо тени на NARS не ми допадат особено. За щастие, оказа се, че съм ги нарочила неоснователно, защото всичко беше наред. 

През целия ден фон дьо тенът изглеждаше естествено, не подчертаваше люспичките и в страхотните летни жеги държеше на място като закован. Благодарение на помпичката се нанася добре и не изразходвате излишно количество продукт. Покритието е леко, но може лесно да се наслоява. Фон дьо тенът не прикрива напълно пигментните петна, но доста ги тушира. Кожата изглеждаше здрава, сияйна и изключително естествена.

колекция NARS Light Reflecting

NARS Light Reflecting™ Eye Brightener

С това чудо отначало не знаех какво да правя. Това коректор ли е? Или хайлайтър? Трудно е да се определи, но обещанието е еднозначно. Озарена и сияйна кожа под очите. Просто така с пръст го нанесох на вътрешния долен ъгъл на окото и честно казано, не очаквах никаква промяна. Но останах приятно изненадана! Изведнъж изглеждах наистина отпочинала. Идеален продукт, ако не искате сутрин да прекарвате часове в банята. Просто използвайте този хибриден коректор и ще смаете всички наоколо!

NARS Radiant Creamy Concealer

Постоянното присъствие не само в моята козметична чантичка. Един от най-популярните коректори в света, който благодарение на кремообразната си и озаряваща текстура може да се използва както за озаряване на кожата, така и за прикриване на кръговете под очите или различни несъвършенства. 

Използвах NARS Light Reflecting™ Eye Brightener с един нюанс по-светъл от моята кожа след една наистина тежка нощ и успях да прикрия и пигментните си петна. Ако сте майстори, с комбинация от различни нюанси на този коректор можете да направите целия си грим, който ще изглежда перфектно и в същото време изключително естествено.

NARS Light Reflecting Setting Powder – Loose

Тази прахообразна пудра също очаквах с нетърпение, защото по принцип не използвам пудри. Струва ми се, че с тях кожата изглежда уморена и неестествена. Изпробвах NARS Light Reflecting Setting Powder – Loose в нюанс Crystal, който е почти бял, но върху кожата не се вижда, а изглежда прозрачен. 

Използвах продукта за фиксиране на коректора под очите и матиране на Т-зоната. Справи се превъзходно и с двете задачи. Фон дьо тенът почти не мръдна цял ден, имаше нужда само от лека корекция следобед. Сякаш покри кожата с невидим замъгляващ воал и така порите и бръчките почти не се забелязваха. Останах изненадана какво може една „обикновена“ пудра. Ще си купяNARS Light Reflecting Setting Podwer – Pressed Minза дамската чанта, защото с компактна пудра в чантата животът е по-лесен.

Цялата колекция NARS Light Reflecting ме изненада наистина много приятно и със сигурност ще намери своето трайно място в козметичната ми чантичка. Кой продукт ще изпробвате вие?