BaByliss PRO Clippers Forfex FX660SE

дезинфектиращ техничен спрей

BaByliss PRO Clippers Forfex FX660SE дезинфектиращ техничен спрей
BaByliss PRO Clippers Forfex FX660SE дезинфектиращ техничен спрей
за професионална употреба 150 мл.
14,90лв.

Код: BBL0554 | Повече от 20 бр. са в наличност

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

1
Подарък за вас
Сега получавате керамична четка за коса като подарък при покупката на продукти на BaByliss PRO за над 90 лв. Офертата не важи при закупуването на машинки за подстригване и тримери.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
петък 23.08.2019 г.
BaByliss PRO Clippers Forfex FX660SE
за професионална употреба 150 мл. | 14,90лв.

Характеристика

Консистенция
спрей

За марката BaByliss PRO

BaByliss Pro е френска марка, ангажирана с производството на висок клас електроуреди за оформяне на косата. Марката е основана през 60-те години на миналия век, когато известният парижки фризьор г-н Лелевр, разработва първата електрическа маша за коса в своето фризьорско студио, недалеко от Айфеловата кула.

Електроуредите BaByliss Pro са подходящи за професионални фризьори и за домашна употреба. В своя широк асортимент марката BaByliss Pro предлага многобройни видове преси за коса, маши, машинки за подстригване, сешоари и специални продукти за коса. BaByliss Pro сътрудничи с известни личности от света на модата и стилизиране на косата и постоянно разработва нови технологии.

Уредите BaByliss Pro се характеризират с качествена повърхностна обработка и уникални възможности, специално предназначени за различни типове коса. Уредите BaByliss Pro са изключително ефективни и щадящи косата. Благодарение на тези и много други прекрасни качества, те печелят доволни потребители по целия свят.