Amouage Opus VIII парфюмна вода унисекс

Amouage Opus VIII парфюмна вода унисекс
Amouage Opus VIII парфюмна вода унисекс
100 мл.

Код: AMU0174 | Този продукт не е в наличност

Описание Amouage Opus VIII
Състав

Amouage Opus VIII е ориенталски дървесен аромат за мъже и жени с изразителен флорален оттенък. Тази парфюмна вода от независимата луксозна марка парфюми, установена в Лондон и черпеща вдъхновение от богатото и разнообразно наследство на родното си място в Султаната Оман, е успокояваща и при това пикантна и изненадваща и както всички парфюми Amouage се характеризира с абсолютно уникална вдъхновяваща способност.

Парфюмната вода Opus VIII принадлежи към луксозната колекция на марката Amouage. Library Collection включва десет парфюма, създадени като непреходни във времето ароматни приключения, които не отчитат моменталните модни тенденции. Всеки от забележителните, великолепни аромати от тази колекция, славна със своята цялостност, оригиналност и майсторство, е вдъхновен от спомените и значимите постижения по пътя на човека през живота. Парфюмните води Opus са означени с “кодове” от I до X, показателни за статуса им като цялостна творба в рамките на по-голямата колекция. Не се поддават на обикновена класификация, не отчитат пола и позволяват на притежателя им да създаде своята уникална история. Колекцията аромати Library Collection е поетична почит към изкуството да се живее.

Парфюмната вода Amouage Opus VIII е завладяващ аромат, характеризиращ се с най-високо качество и дълга издръжливост. Известните дизайнери на парфюми Пиер Негрин (Pierre Negrin) и Ришар Херпин (Richard Herpin) заедно са сътворили осмия скъпоценен камък от поредицата Library Collection, класически непреходен аромат, породен от древното изкуство на истинската, майсторска парфюмерия. Почерпили са вдъхновение от съблазнителния ефект за създаване на диалог между реалността и илюзията. Ароматната композиция Opus VIII се отваря в главата с тонове на жасмин, иланг-иланг и портокалов цвят. В сърцето ухае тамян, шафран, джинджифил, гуаяково дърво и ветивер. Базата е създадена от балсамовите акорди, бензоин и бахар.

Amouage Opus VIII преминава от златната аура на тоновете при откриването към интригуващото дълбоко сърце и в аромата не пропуска необикновената, луксозна вълна, която придружава тъмната интензивност на акордите в завършека. Ароматен шедьовър, който напълно олицетворява творческия сблъсък на реалността и илюзията. Парфюмната вода Amouage Opus VIII ще бъде оценена от жени и мъже, които наистина предпочитат аромати с въображение, характерни с абсолютната си непреходност. Завинаги ще привлече тези, които обичат дървесни цветни аромати с ориенталски оттенък и подправки и разбира се ще очарова всеки, който умее да оцени истинското качество, оригиналност и прецизност на всеки етап от производството на парфюма. Opus VIII е подходяща за ден и вечер и то през цялата година. Винаги ще предостави на своя притежател успокояващо и едновременно вълнуващо докосване и със своята уникалност и привлекателна изключителност, надеждно ще му помогне да се открои от тълпата.

Освен завладяващите аромати, които са резултат на производствения процес по най-строгите стандарти за качество, всички парфюми на марката Amouage заинтригуват със своите изключително луксозни опаковки. Флаконът Opus VIII с привлекателно заоблени форми в красив матирано светло-розов цвят, със златни декоративни елементи, вдъхновява с елегантния, изтънчен дизайн, показателен за богатство. Опаковката допълва особено интригуваща кутийка с драматична обработка на мотив на флакон в нюанси на сив цвят.

Amouage Opus VIII - успокояващ и при това изненадващ аромат, вдъхновен от диалога между реалността и илюзията.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
жасмин, иланг-иланг, портокалов цвят
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
гуаяк, шафран, тамян, ветивер, джинджифил
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
бензоин, балсам нотки
Вид аромат
Ориенталски, Дървесни

За марката Amouage

Разкошните аромати Amouage характеризира невероятна уникалност и цялостна отличителна елегантност. Луксозната марка на тези нишови парфюми днес има седалище в Лондон, но нейните корени се разпростират далеко в Близкия изток.

Amouage черпи вдъхновение от богатото и пъстро наследство на родното си мястото – Султаната Оман. Марката е основана през 1983 година от Негово височество Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid (Саид Хамад бин Хамуд Ал Бусайди), потомък на оманското кралско семейство, с идеята да възроди славата на арабските аромати. Философията на марката е сътворение на парфюми c истински ценности на изкуството. Amouage избира стриктно само най-качествените екзотични съставки – сребърен тамян от Оман, рядък вид оманска роза или смирна.

Нишовите парфюми Amouage се композират в южнофренския Грас, считан за световна столица на парфюмите и предлагат гаранция на най-високите стандарти. Впоследствие уханията пътуват до Оман, където приблизително два месеца се извършва мацерация на съставките. На края всички парфюми Amouage преминават най-стриктен контрол на качеството и се опаковат почти изцяло на ръка.

Оценка Amouage Opus VIII