Amouage Opus VII

парфюмна вода унисекс 100 мл.

Amouage Opus VII парфюмна вода унисекс 100 мл.
Amouage Opus VII парфюмна вода унисекс 100 мл.
Amouage Opus VII парфюмна вода унисекс 100 мл.
Amouage Opus VII парфюмна вода унисекс 100 мл.
Amouage Opus VII парфюмна вода унисекс 100 мл.
Amouage Opus VII парфюмна вода унисекс 100 мл.
Amouage Opus VII парфюмна вода унисекс 100 мл.
Amouage Opus VII парфюмна вода унисекс 100 мл.
100 мл.

Код: AMU0173 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

С удоволствие ще ви информираме по e-mail, след като продуктът бъде в наличност. Разбира се, зависи само от вас, дали ще приемете това предложение.

Amouage Opus VII
100 мл.

Проследяване на наличността на стока

С удоволствие ще ви информираме по e-mail, след като продуктът бъде в наличност. Разбира се, зависи само от вас, дали ще приемете това предложение.

Информация за парфюма Amouage Opus VII

Amouage Opus VII е зелен, дървесен аромат с дъх на кожа за мъже и жени. Тази парфюмна вода от независимата луксозна марка парфюми, установена в Лондон и черпеща вдъхновение от богатото и разнообразно наследство на родното си място в Султаната Оман, не се поддава на никаква категоризация, не отчита пола и позволява на притежателя й да създаде своя неповторима история и както всички парфюми Amouage се характеризира с абсолютно уникална вдъхновяваща способност.

Парфюмната вода Opus VII принадлежи към луксозната колекция на марката Amouage. Library Collection включва десет парфюма, създадени като непреходни във времето ароматни приключения, които не отчитат моменталните модни тенденции. Всеки от забележителните, великолепни аромати от тази колекция, славна със своята цялостност, оригиналност и майсторство, е вдъхновен от спомените и значимите постижения по пътя на човека през живота. Парфюмните води Opus са означени с “кодове” от I до X, показателни за статуса им като цялостна творба в рамките на по-голямата колекция. Не се поддават на обикновена класификация, не отчитат пола и позволяват на притежателя им да създаде своята уникална история. Колекцията аромати Library Collection е поетична почит към изкуството да се живее.

Amouage Opus VII е препълнена до горе със силно чувство на освобождение и еуфория. Ароматът бавно се отваря с деликатните тонове на индийско орехче, който после е допълнен с противоположните нотки на пикантен розов пипер. Сместа кардамон постепенно се свързва със самото сърце на аромата. Греещите тонове на дима от агарово дърво са уравновесени с акордите на кожа и пачули. Базата на аромата подчертава великолепното ухание на сандаловото дърво. Ароматът Amouage Opus VII предизвиква хармония и чувствено безгрижие. Тази изключителна комбинация на противоположностите е много привлекателна. Непреходна класика, родена от многогодишното изкуството haute в парфюмерията. Ароматът Opus VII е уникален моден аксесоар на модерния мъж и самоуверената жена.

Парфюмната вода Amouage Opus VII ще бъде оценена от жени и мъже, които предпочитат аромати с дълбок смисъл и истинска непреходност. Завинаги ще привлече тези, които обичат дървесни аромати и разбира се ще очарова всеки, който умее да оцени истинското качество, оригиналност и прецизност на всеки етап от производството на парфюма. Opus VII е подходяща за ден и вечер и то през цялата година. Ще оцените нейния греещ аромат най-вече в хладните месеци. Винаги ще предостави на своя притежател докосване с непреходния стил и със своята уникалност, изпълнена със смисленост, надеждно ще му помогне да се открои от тълпата.
Освен завладяващите аромати, които са резултат на производствения процес по най-строгите стандарти за качество, всички парфюми на марката Amouage заинтригуват със своите изключително луксозни опаковки. Флаконът Opus VII с привлекателно заоблени форми и красив матирано черен цвят, със златни декоративни елементи, вдъхновява с елегантния, изтънчен дизайн, показателен за богатство. Опаковката допълва особено стилова, с фина простота, изискана светла кутийка с оригинално изображение на печат.

Amouage Opus VII - прекрасен, непреходен класически аромат, роден от многогодишното изкуството haute в парфюмерията.

Състав

база
корен костус, мускон, нагармота, олибанум, сандалово дърво
глава
галбанум, гръцки сминдух, индийско орехче, кардамон, розов пипер
сърце
амброксан, дим от агарово дърво, кехлибар, кожа, пачули
Вид аромат
Ароматни, Зелени

За марката Amouage

Разкошните аромати Amouage характеризира невероятна уникалност и цялостна отличителна елегантност. Луксозната марка на тези нишови парфюми днес има седалище в Лондон, но нейните корени се разпростират далеко в Близкия изток.

Amouage черпи вдъхновение от богатото и пъстро наследство на родното си мястото – Султаната Оман. Марката е основана през 1983 година от Негово височество Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid (Саид Хамад бин Хамуд Ал Бусайди), потомък на оманското кралско семейство, с идеята да възроди славата на арабските аромати. Философията на марката е сътворение на парфюми c истински ценности на изкуството. Amouage избира стриктно само най-качествените екзотични съставки – сребърен тамян от Оман, рядък вид оманска роза или смирна.

Нишовите парфюми Amouage се композират в южнофренския Грас, считан за световна столица на парфюмите и предлагат гаранция на най-високите стандарти. Впоследствие уханията пътуват до Оман, където приблизително два месеца се извършва мацерация на съставките. На края всички парфюми Amouage преминават най-стриктен контрол на качеството и се опаковат почти изцяло на ръка.

Оценка Amouage Opus VII

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!