Amouage Opus IV

парфюмна вода унисекс 100 мл.

1×
Amouage Opus IV парфюмна вода унисекс 100 мл.
Amouage Opus IV парфюмна вода унисекс 100 мл.
100 мл.

Код: AMU0170 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Изберете удивителен подарък в кошницата при поръчка над 80 лв.

Информация за парфюма Amouage Opus IV

Amouage Opus IV е балсамов, греещ аромат с подправки за мъже и жени. Тази парфюмна вода от независимата луксозна марка парфюми, установена в Лондон и черпеща вдъхновение от богатото и разнообразно наследство на родното си място в Султаната Оман, е изобретателна, подбуждаща, непреходно класическа и както всички парфюми Amouage се характеризира с абсолютно уникална вдъхновяваща способност.

Парфюмната вода Opus IV принадлежи към луксозната колекция на марката Amouage. Library Collection включва десет парфюма, създадени като непреходни във времето ароматни приключения, които не отчитат моменталните модни тенденции. Всеки от забележителните, великолепни аромати от тази колекция, славна със своята цялостност, оригиналност и майсторство, е вдъхновен от спомените и значимите постижения по пътя на човека през живота. Парфюмните води Opus са означени с “кодове” от I до X, показателни за статуса им като цялостна творба в рамките на по-голямата колекция. Не се поддават на обикновена класификация, не отчитат пола и позволяват на притежателя им да създаде своята уникална история. Колекцията аромати Library Collection е поетична почит към изкуството да се живее.

Парфюмната вода Amouage Opus IV е прекрасен аромат със силно въображение, създаден да разшири специфичното подсъзнание и да подкрепи добротата. От декември 2010 г. до същия месец на следващата година марката Amouage е дарила 50 % от печалбата за продажбата на Opus IV на оманската програма за борба срещу ХИВ/СПИН (National HIV/AIDS Prevention and Control Program in Oman). Известният дизайнер на парфюми Жак Флори (Jacques Flori) е сътворил четвъртия скъпоценен камък от поредицата Library Collection, класически непреходен аромат, породен от древното изкуство на истинската, майсторска парфюмерия. .

Ароматната композиция на Amouage Opus IV се отваря в главата с ясните живи тонове на масло от кориандър, лимон, мандарина и грейпфрут. В сърцето ухаят екзотичното масло елеми, кардамон, кимион, шипка, листенца на теменуга и роза. Базата на аромата Opus IV е създадена от лабданум. Посланието на вдъхновяващата парфюмна вода със силно въображение Opus IV е разпространяване на знанието в борбата с невежеството. Съвършено уравновесена и със силно въображение, композицията перфектно въплъщава дълбок смисъл и надежда.
Парфюмната вода Amouage Opus IV ще бъде оценена от жени и мъже, които предпочитат аромати с ясно послание и истинска непреходност. Завинаги ще привлече тези, които обичат ароматични ухания с греещи нотки на подправки и разбира се ще очарова всеки, който умее да оцени истинското качество, оригиналност и прецизност на всеки етап от производството на парфюма. Opus IV е подходяща за ден и вечер и то през цялата година. Този греещ аромат ще се изрази най-вече в по-хладните месеци. Винаги ще предостави на своя притежател докосване с непреходния стил и със своята уникалност, изпълнена с дълбока смисленост, надеждно ще му помогне да се открои от тълпата.

Освен завладяващите аромати, които са резултат на производствения процес по най-строгите стандарти за качество, всички парфюми на марката Amouage заинтригуват със своите изключително луксозни опаковки. Флаконът Opus IV с привлекателно заоблени форми в красив матирано светъл цвят, със златни декоративни елементи, вдъхновява с елегантния, изтънчен дизайн, показателен за богатство. Опаковката допълва особено стилова, с фина простота, изискана светла кутийка с оригинално изображение на печат.

Amouage Opus IV - непреходен класически аромат с изразително послание.

Състав

глава
лимон, мандаринка, масло от кориандър
сърце
кардамон, кимион, листенца на теменужка, масло от елеми, роза, шипка
база
лабданум
Вид аромат
Ароматни, Пикантни

За марката Amouage

Разкошните аромати Amouage характеризира невероятна уникалност и цялостна отличителна елегантност. Луксозната марка на тези нишови парфюми днес има седалище в Лондон, но нейните корени се разпростират далеко в Близкия изток.

Amouage черпи вдъхновение от богатото и пъстро наследство на родното си мястото – Султаната Оман. Марката е основана през 1983 година от Негово височество Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid (Саид Хамад бин Хамуд Ал Бусайди), потомък на оманското кралско семейство, с идеята да възроди славата на арабските аромати. Философията на марката е сътворение на парфюми c истински ценности на изкуството. Amouage избира стриктно само най-качествените екзотични съставки – сребърен тамян от Оман, рядък вид оманска роза или смирна.

Нишовите парфюми Amouage се композират в южнофренския Грас, считан за световна столица на парфюмите и предлагат гаранция на най-високите стандарти. Впоследствие уханията пътуват до Оман, където приблизително два месеца се извършва мацерация на съставките. На края всички парфюми Amouage преминават най-стриктен контрол на качеството и се опаковат почти изцяло на ръка.

Оценка Amouage Opus IV

Добавяне на ново мнение

4.0
1 оценка
1
дизайн на флакона
трайност на аромата
интензивност
общо впечатление