Amouage Memoir

парфюмна вода за жени 100 мл.

Amouage Memoir парфюмна вода за жени  100 мл.
Amouage Memoir парфюмна вода за жени  100 мл.
Безплатна доставка
605,00лв.

Спестете 48%
100 мл.
315,00лв.

Код: AMU0150 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Изберете удивителен подарък в кошницата при поръчка над 80 лв.
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда 24.07.2019 г.
Amouage Memoir
100 мл. | 315,00лв.

Информация за парфюма Amouage Memoir

Amouage Memoir е балсамов шипров аромат за жени с греещи акорди на подправки. Тази парфюмна вода от независимата луксозна марка парфюми, установена в Лондон и черпеща вдъхновение от богатото и разнообразно наследство на родното си място в Султаната Оман, е безкомпромисно богата, неустоима с удивително въображение и както всички парфюми Amouage се характеризира с абсолютно уникална вдъхновяваща способност.

Amouage Memoir е мистичен аромат, който по неустоим начин интерпретира отношенията между мъжа и жената. Съществува също в мъжка версия. Ароматът Amouage Memoir е създаден от известните дизайнери на парфюми Даниел Маурел (Daniel Maurel) и Доротее Пио (Dorothée Piot) около централните оригинални нотки на абсента. Заедно с абсента в главата на Memoir ухаят кардамон, мандарина и розов пипер. Богатото биещо сърце е създадено от акорди на пипер, карамфил, роза, жасмин, тамян, бели цветя и дървесни тонове. Мускус, кожа, лабданум, уникална боброва струя (castoreum), дъбов мъх и стиракс заедно допълват страстната димна база.

Amouage Memoir, парфюмна вода с истинска художествена стойност, със своя вълнуващо променлив аромат, предизвиква неземни открития на миналото, настоящето и бъдещето във формата на фрагментни спомени. Смесването на кожени, шипрови и животински образи в богатата и майсторски уравновесена композиция Amouage Memoir, й придават необикновена сложност и зашеметяваща оригиналност. 

Парфюмната вода Amouage Memoir ще бъде оценена особено от жените, които обичат оригинални многостранни, предимно шипрови аромати. Завинаги ще привлече тези, които смело желаят да изтъкнат своята чувственост със съблазнителните нотки на аромата, и ще се хареса, разбира се на всяка клиентка, която умее да оцени истинското качество и прецизност на всеки етап от производството на парфюма. Memoir е подходяща предимно за вечер и то през цялата година, но нейният греещ аромат се изразява най-добре през по-студените месеци. Amouage Memoir винаги ще обгърне своята притежателка в неустоим, мистичен и съблазнителен аромат и надеждно ще й помогне да се открои от тълпата.

Освен завладяващите аромати, които са резултат на производствения процес по най-строгите стандарти за качество, всички парфюми на марката Amouage заинтригуват със своите изключително луксозни опаковки. Флаконът Memoir в красив тъмнокафяв цвят, преминаващ в черен със сребърни декоративни елементи вдъхновява с елегантния, изтънчен дизайн, показателен за богатството. Опаковката допълва красива, тъмносива кутийка, позоваваща се на димния нощен оттенък на аромата.

Amouage Memoir - мистичен, вълнуващ, незабравим и неустоим аромат на нощта, пълен със смисъл.  

Състав

глава
абсент, кардамон, мандаринка, розов пипер
сърце
бели цветя, дървесни тонове, жасмин, карамфил, пипер, роза, тамян
база
боброва, гръцки сминдух, дъбов мъх, кожа, лабданум, мускус, стиракс
Вид аромат
Шипрови

За марката Amouage

Разкошните аромати Amouage характеризира невероятна уникалност и цялостна отличителна елегантност. Луксозната марка на тези нишови парфюми днес има седалище в Лондон, но нейните корени се разпростират далеко в Близкия изток.

Amouage черпи вдъхновение от богатото и пъстро наследство на родното си мястото – Султаната Оман. Марката е основана през 1983 година от Негово височество Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid (Саид Хамад бин Хамуд Ал Бусайди), потомък на оманското кралско семейство, с идеята да възроди славата на арабските аромати. Философията на марката е сътворение на парфюми c истински ценности на изкуството. Amouage избира стриктно само най-качествените екзотични съставки – сребърен тамян от Оман, рядък вид оманска роза или смирна.

Нишовите парфюми Amouage се композират в южнофренския Грас, считан за световна столица на парфюмите и предлагат гаранция на най-високите стандарти. Впоследствие уханията пътуват до Оман, където приблизително два месеца се извършва мацерация на съставките. На края всички парфюми Amouage преминават най-стриктен контрол на качеството и се опаковат почти изцяло на ръка.

Оценка Amouage Memoir

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!