Amouage Fate

парфюмна вода за мъже 100 мл.

Amouage Fate парфюмна вода за мъже 100 мл.
Amouage Fate парфюмна вода за мъже 100 мл.
Amouage Fate парфюмна вода за мъже 100 мл.
Amouage Fate парфюмна вода за мъже 100 мл.
Amouage Fate парфюмна вода за мъже 100 мл.
Amouage Fate парфюмна вода за мъже 100 мл.
Amouage Fate парфюмна вода за мъже 100 мл.
Amouage Fate парфюмна вода за мъже 100 мл.
100 мл.
337,00лв.

Скрий продуктите със специални отстъпки
Код: AMU0165 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
понеделник, 19.11.2018 г.
Amouage Fate
100 мл. | 337,00лв.

Информация за парфюма Amouage Fate

Пикантна парфюмна вода за мъже Amouage Fate представя напълно ново измерение в мъжките аромати. Уникалната комбинация на най-подбраните есенции ще подчертае вашия вроден чар, който се пробужда с настъпващата нощ. На това ухание се поддава не една жена.

Луксозната парфюмна вода за мъже Amouage Fate е много интензивна и несдържана. Връхните тонове се отварят с изразителния ким и шафран. Противостоящата мандарина ви дава усещане за чувствено сладка свежест. Ароматното сърце е пълно с рози и тамян, които действат на противоположния пол като опиянение. Съблазнителната нощна игра после се разиграва с екзотичното сандалово дърво, деликатното женско биле и скъпоценния мускус, които след всичко, довеждат до съблазнителна точка. Сочните цитруси, комбинирани с подправки, са като жадувана целувка, която остава по кожата ви.

Този аромат е като сътворен за мъже, които обичат да творят във всички области на живота си. Страст, емоция и безкрайно вдъхновение се скриват в стъкленото флаконче с отблясъци в цветовете на дъгата. Златните детайли на флакона подчертават този превъзходен аромат. Луната и звездите на кутията подсказват нощната атмосфера. Открийте тайната на времето, когато на небето светят милиарди звезди, с уникалната парфюмна вода за мъже Amouage Fate.

Състав

база
зърна от тонка, кедър, лабданум, мускус, сандалово дърво, сладка папрат
глава
абсент, джинджифил, кимион, мандаринка, шафран
сърце
балсам копаху, вечното цвете, лавандин, лавдан, роза, тамян
Вид аромат
Ориенталски, Пикантни

За марката Amouage

Разкошните аромати Amouage характеризира невероятна уникалност и цялостна отличителна елегантност. Луксозната марка на тези нишови парфюми днес има седалище в Лондон, но нейните корени се разпростират далеко в Близкия изток.

Amouage черпи вдъхновение от богатото и пъстро наследство на родното си мястото – Султаната Оман. Марката е основана през 1983 година от Негово височество Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid (Саид Хамад бин Хамуд Ал Бусайди), потомък на оманското кралско семейство, с идеята да възроди славата на арабските аромати. Философията на марката е сътворение на парфюми c истински ценности на изкуството. Amouage избира стриктно само най-качествените екзотични съставки – сребърен тамян от Оман, рядък вид оманска роза или смирна.

Нишовите парфюми Amouage се композират в южнофренския Грас, считан за световна столица на парфюмите и предлагат гаранция на най-високите стандарти. Впоследствие уханията пътуват до Оман, където приблизително два месеца се извършва мацерация на съставките. На края всички парфюми Amouage преминават най-стриктен контрол на качеството и се опаковат почти изцяло на ръка.