A-DermaOriginal Care дерматологично кубче за миене за чувствителна и раздразнена кожа

A-Derma Original Care дерматологично кубче за миене за чувствителна и раздразнена кожа
A-Derma Original Care дерматологично кубче за миене за чувствителна и раздразнена кожа
Безплатна доставка
100 гр.
10,90лв.

В наличност | Код: ADE1606
1
Еконт
понеделник 6.12.2021 г.
Лично получаване
понеделник 6.12.2021 г.

Описание:

"Сапун, без сапун" A-Derma осигурява грижа за чувствителна кожа за цялото семейство. По отношение на естествения хидро- липиден състав и pH на кожата е идеален за ежедневна хигиена. Подходящ за мека и чувствителна кожа, склонна към раздразнение. Продуктът е без алкохол и консерванти.

Ефекти:

  • старателно почиства кожата

Състав:

  • Rhealba® екстракт от овес- успокоява кожата
  • pH 6,5 - естествено и нежно почиства кожата, не дразни
  • масни компоненти- омекотява кожата и действа като превенция срещу изсушаване

Тип кожа:

За мека и чувствителна кожа, склонна към раздразнение.

Как се прилага:

Нанесете върху влажна кожа, разпенете и изплакнете.

Характеристика

Тип кожа
чувствителна

Нашите предци са знаели за положителния ефект от овесената баня на кожата. Повече от 30 години в лабораториите на френската марка A-Derma се провеждат изследвания на съдържащите се в овеса вещества и тяхната полза.

Що се отнася до марката A-Derma, нейните експерти са избирали измежду повече от 80 сорта бял овес Rhealba®. Сравнителните проучвания установили, че овесът Rhealba® е най-подходящ за нуждите на чувствителната и раздразнена кожа, благодарение на своето отличително успокояващо, регенериращо, подхранващо, хидратиращо и антиоксидантно действие.

Отглеждането се извършва в югозападната част на Франция при много строги условия. Земеделските производители, които доставят овес на A-Derma, не могат да ползват изкуствени торове, пестициди или фунгициди. Не се ползват генетично модифицирани зърна. Устойчивото развитие и екологичният подход са от решаващо значение за A-Derma, затова при отглеждането се рециклират всички органични материали.

Целта на изследванията е предлагане на пазара на продукти, които да предоставят максимално безопасна и природна грижа за чувствителната и деликатна кожа. За потвърждаване на ефективността са извършени редица клинични проучвания, които доказват оптимална безопасност и качество. Без преувеличение може да се каже, че в продуктите се съчетават професионални изследвания със силата и мъдростта на природата.

Дългогодишното сътрудничество на марката с експерти дерматолози довежда до снижаване употребата на кортикостероидите. Което се оценява положително както от пациентите, така и от лекарите. Марката A-Derma принадлежи на френската компания Pierre Fabre.