Yves Saint Laurent Touche Éclat подаръчен комплект II. за жени

Yves Saint Laurent Touche Éclat подаръчен комплект II. за жени
Yves Saint Laurent Touche Éclat подаръчен комплект II. за жени
подаръчен комплект II. за жени
67,90лв.

Код: YSL10405 | В наличност

Touche Éclat odstín No. 2 Ivory Radiance озаряващ коректор в писалка 2,5 мл. + Mascara Volume Effet Faux Cils спирала за обем 2,2 мл.

1
СПИДИ
понеделник 17.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 17.05.2021 г.

Описание Yves Saint Laurent Touche Éclat
Характеристика

Зарадвайте себе си или близките си с перфектния козметичен комплект Yves Saint Laurent Touche Éclat . Пакет с продукти за грим винаги е добър подарък.

Комплектът съдържа:

  • Touche Éclat odstín No. 2 Ivory Radiance озаряващ коректор в писалка 2,5 мл.
  • Mascara Volume Effet Faux Cils спирала за обем 2,2 мл.

Характеристики:

  • изключително подходящ за подарък
  • ще зарадва всяка жена
  • съдържа миниатюри на продуктите

Характеристика

Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Yves Saint Laurent

Марката Yves Saint Laurent е символ на индивидуалност, творчеството и лукс, и то както в модата, така и в света на козметиката и парфюмите.

Yves Saint Laurent (Ив Сен Лоран) е един от най-влиятелните и най-уважаваните модни дизайнери на 20-ти век. По време на своята повече от 40-годишна кариера създава и променя модните тенденции и вярва, че красотата е абсолютно изражение на характера.

На 25-годишна възраст Yves Saint Laurent поема управлението на модната къща Dior и става най-младият художествен ръководител в света на Висшата мода. Своя собствена марка представя през 1961 година.

Ексклузивна козметика, грим и оригинални парфюми Yves Saint Laurent са неразделна част от асортимента на тази известна марка. Оставете се да бъдете омаяни от уникалната композиция на аромата Black Opium или поглезите лицето си с докосването на продуктите от колекцията Touche Éclat.

Насладете се и Вие на лукса на най-добрите продукти, от които много са се превърнали в икони. Yves Saint Laurent – когато красота се превръща в жест.

Оценка Yves Saint Laurent Touche Éclat