Wella Professionals Performanceлак за коса екстра силна фиксация

5×
Wella Professionals Performance лак за коса екстра силна фиксация
Wella Professionals Performance лак за коса екстра силна фиксация
10,25лв.
500 мл.
Код: WLL0986 | В наличност
1
СПИДИ
петък 14.08.2020 г.
Лично получаване
петък 14.08.2020 г.

Описание на продукта Wella Professionals Performance
Характеристика

Фиксирайте прическата за часове. Лакът за коса с екстра силно стягане Wella Professionals Performance предотвратява изплъзването на косата, поддържа прическата в перфектен вид и придава на косата ослепителен блясък. В същото време не слепва косата и изглежда естествено.

Не се страхувайте да отпуснете юздите на въображението си. Лакът за коса Wella Professionals Performance ще се справи и с най-сложните прически.

Характеристики:

  • придава на косата екстра силна фиксация
  • поддържа прическата в перфектно състояние
  • предотвратява изплъзването на косата
  • лесно се разресва
  • придава блясък на косата
  • не слепва

Начин за нанасяне:
Напръскайте лака на косата от разстояние около 25 см.

Характеристика

Ефект
Фиксация, подсилване
Ниво на задържане
силна фиксация

За марката Wella Professionals

Wella Professionals е първокласна марка за грижа за косата, свързваща хората с любов и страст към съвършената коса. За близо 140-те си години съществуване Wella Professionals предлага широка гама първокачествени продукти, които ще намерите в повече от 150 страни по света.

Марката с право се гордее с редица свои патенти, а качеството на продуктите отразява броя на получените престижни награди и отзивите на световно известни стилисти, с които тя си сътрудничи. В областта на боядисването Wella Professionals е абсолютен лидер на пазара. Боите за коса Wella винаги са гаранция за ефективност, лукс и качество. Не бива да убягват на вниманието ви шампоан и балсам Wella, масло за коса Wella или забавните и водещи тенденциите измиващи се бои Wella Colour Fresh.

Или сте измежду тези, които не правят компромиси и желаят най-добра грижа за косата? Тогава продуктите Wella са предназначени именно за вас. Изпитайте усещането за прекрасна коса!

Оценка Wella Professionals Performance