Wella Professionals ColorMotion+ защитен крем преди боядисване

Wella Professionals ColorMotion+ защитен крем преди боядисване
Wella Professionals ColorMotion+ защитен крем преди боядисване
150 мл.

Код: WLL07924 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Купете поне три козметични продукта и вземете 10% отстъпка от цената им. Отстъпката ще бъде отчетена автоматично в кошницата. Намалението не важи за продукти в намаление или на промоция.

Описание на продукта Wella Professionals ColorMotion+
Характеристика

Редовно боядисвате косата си, но ви измъчва чувствителна кожа на главата? В такъв случай преди самото боядисване не забравяйте защитния крем Wella Professionals ColorMotion+. Ефективно предотвратява раздразнението по време на процеса на боядисване, като по този начин предпазва скалпа от зачервяване или сърбеж. Отсега нататък ще изпитвате усещане за истински комфорт!

Характеристики:

  • предпазва скалпа при боядисване
  • предотвратява появата на раздразнения
  • използва се лесно и не се отмива

Съставки:

  • технология Free Radicals Protection – намалява появата на свободни радикали като капсулира металите
  • технология Hair Surface Polisher – изглажда косата и я поддържа блестяща
  • технология Wellaplex Bonding Agent – помага за възстановяване на увредената коса

Начин за нанасяне:
Преди боядисване нанесете малко количество от крема върху скалпа и леко засушете със сешоар, като използвате ниска температура. Не изплаквайте.

Характеристика

Тип коса
боядисана коса
Ефект
Защита на цветовете
Тип на скалпа
всички видове скалп

За марката Wella Professionals

Wella Professionals е първокласна марка за грижа за косата, свързваща хората с любов и страст към съвършената коса. За близо 140-те си години съществуване Wella Professionals предлага широка гама първокачествени продукти, които ще намерите в повече от 150 страни по света.

Марката с право се гордее с редица свои патенти, а качеството на продуктите отразява броя на получените престижни награди и отзивите на световно известни стилисти, с които тя си сътрудничи. В областта на боядисването Wella Professionals е абсолютен лидер на пазара. Боите за коса Wella винаги са гаранция за ефективност, лукс и качество. Не бива да убягват на вниманието ви шампоан и балсам Wella, масло за коса Wella или забавните и водещи тенденциите измиващи се бои Wella Colour Fresh.

Или сте измежду тези, които не правят компромиси и желаят най-добра грижа за косата? Тогава продуктите Wella са предназначени именно за вас. Изпитайте усещането за прекрасна коса!

Оценка Wella Professionals ColorMotion+