Wella ProfessionalsColorMotion+ защитен крем преди боядисване

Wella Professionals ColorMotion+ защитен крем преди боядисване
Wella Professionals ColorMotion+ защитен крем преди боядисване
150 мл.

Този продукт не е в наличност | Код: WLL07924

Редовно боядисвате косата си, но ви измъчва чувствителна кожа на главата? В такъв случай преди самото боядисване не забравяйте защитния крем Wella Professionals ColorMotion+. Ефективно предотвратява раздразнението по време на процеса на боядисване, като по този начин предпазва скалпа от зачервяване или сърбеж. Отсега нататък ще изпитвате усещане за истински комфорт!

Характеристики:

  • предпазва скалпа при боядисване
  • предотвратява появата на раздразнения
  • използва се лесно и не се отмива

Съставки:

  • технология Free Radicals Protection – намалява появата на свободни радикали като капсулира металите
  • технология Hair Surface Polisher – изглажда косата и я поддържа блестяща
  • технология Wellaplex Bonding Agent – помага за възстановяване на увредената коса

Начин за нанасяне:
Преди боядисване нанесете малко количество от крема върху скалпа и леко засушете със сешоар, като използвате ниска температура. Не изплаквайте.

Характеристика

Тип коса
боядисана коса
Ефект
Защита на цветовете
Тип на скалпа
всички видове скалп

Wella Professionals е първокласна марка за грижа за косата, свързваща хората с любов и страст към съвършената коса. За близо 140-те си години съществуване Wella Professionals предлага широка гама първокачествени продукти, които ще намерите в повече от 150 страни по света.

Марката с право се гордее с редица свои патенти, а качеството на продуктите отразява броя на получените престижни награди и отзивите на световно известни стилисти, с които тя си сътрудничи. В областта на боядисването Wella Professionals е абсолютен лидер на пазара. Боите за коса Wella винаги са гаранция за ефективност, лукс и качество. Не бива да убягват на вниманието ви шампоан и балсам Wella, масло за коса Wella или забавните и водещи тенденциите измиващи се бои Wella Colour Fresh.

Или сте измежду тези, които не правят компромиси и желаят най-добра грижа за косата? Тогава продуктите Wella са предназначени именно за вас. Изпитайте усещането за прекрасна коса!