Vila Hermanos Apothecary Red Saffron & Cedar Blue aроматизиращ дифузер с пълнител

Vila Hermanos Apothecary Red Saffron & Cedar Blue aроматизиращ дифузер с пълнител
Vila Hermanos Apothecary Red Saffron & Cedar Blue aроматизиращ дифузер с пълнител
100 мл.

Код: VLH06839 | Този продукт не е в наличност

Описание Vila Hermanos Apothecary Red Saffron & Cedar Blue
Състав

Ароматизиращият дифузер Vila Hermanos Apothecary Red Saffron & Cedar Blue представлява приятен начин за освежаване на вашия интериор. Ароматизиращият дифузер съдържа пълнител, който с помощта на поставените пръчици постепенно се изпарява във въздуха и създава много уютен аромат в помещението.

Характеристики:

  • пикантен аромат
  • дървесен аромат
  • греещ аромат

Начин на употреба:
Този ароматизиращ дифузер се доставя включително с пълнителя. Понякога можете също да увеличите интензивността на аромата във вашия интериор със завъртане на напоените пръчици. Постъпвайте съгласно приложената инструкция. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. При съприкосновение на съдържанието на дифузера с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
кипарис, карамфил, шафран
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
кедър, Incense, черен пипер
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
мускус, кехлибар, сандалово дърво
Видове аромати за дома
дървесен, пикантен
Вид арома дифузер
пръчка

Оценка Vila Hermanos Apothecary Red Saffron & Cedar Blue