Tiziana Terenzi Anniversary Casanova

парфюмен екстракт унисекс 100 мл.

Tiziana Terenzi Anniversary Casanova парфюмен екстракт унисекс 100 мл.
Tiziana Terenzi Anniversary Casanova парфюмен екстракт унисекс 100 мл.
Tiziana Terenzi Anniversary Casanova парфюмен екстракт унисекс 100 мл.
парфюмен екстракт унисекс 100 мл.
498,00лв.

Код: TRZ0181 | Остават последните 1 бр.
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда, 18.07.2018 г.

Информация за парфюма Tiziana Terenzi Anniversary Casanova

Парфюмният екстракт Tiziana Terenzi Anniversary Casanova е предназначен за всички, които обичат да откриват нови възможности и мечтаят да преживяват незабравими мигове, изпълнени с възбуда!

  • ориенталски аромат
  • дървесен аромат
  • унисекс аромати – за мъже и жени
  • за обичайно носене, но и за специални поводи

Състав

база
амброксан, дъбов мъх, кедър, кехлибар, мускус
глава
бергамот, жасмин, листо от смокиня, орхидея, пудрови нотки
сърце
амбра, ванилия, гуаяк, кардамон, кожа, розов пипер, смирна

За марката Tiziana Terenzi

Историята на италианската  семейна  компания Tiziana Terenzi датира от 1968 г. Точно тогава самият Евелино Теренци решава да продължи делото на баща си Гулиелми- ентусиазиран изобретател, музикант и голям любител на одеколоните, сътрудник в бизнес за производство на църковни свещи. От друга страна, Евелино се фокусира върху ароматните изделия. Въпреки че разполагал с лаборатория от само 16 m², той успява да се наложи. В рамките на сравнително кратко време, ароматните камъни и каталитични дифузери “Tiziana Terenzi“ се превръщат в истинска запазена марка.

44 г. след създаването си Tiziana Terenzi представя своята първа серия парфюми. Тя била с името „Extrait de Parfum“, била вдъхновена от огъня и бързо спечелва огромно признание от потребителите. Година по-късно на пазара се появяват  „Lillipur“ и „Maremma“. И тези парфюми постигат значителен успех и вече на всички било ясно, че нови  аромати няма да закъснеят.

Всички парфюми Tiziana Terenzi са унисекс. Те съдържат само доказани съставки като ванилия, бергамот и сандалово дърво.Изпълнени са с емоции и олицетворяват фаустовското желание за нестихващ момент на щастие. Интересен момент са и елегантните флакони на парфюмите ,по принцип в черно и златисто или бяло и златисто. Марката Tiziana Terenzi ще се хареса на всички взискателни хора, които обожават да наблюдават танцуващите пламъци на огъня, не се задоволяват с малко и искат да подчертаят своята индивидуалност.

 

Menu