Tiffany & Co.Tiffany & Co. Rose Gold парфюмна вода за жени

Tiffany & Co. Tiffany & Co. Rose Gold парфюмна вода за жени
Tiffany & Co. Tiffany & Co. Rose Gold парфюмна вода за жени
Безплатна доставка
75 мл.
246,00лв.

В наличност | Код: TIF02245
1
Еконт
вторник 7.12.2021 г.
Лично получаване
вторник 7.12.2021 г.

Не само красивите бижута в цвят розово злато могат да бъдат символ на изискан вкус. Парфюмната вода за жени Tiffany & Co. Tiffany Rose Gold, която се разнася по кожата, също успява съвършено да подчертае характера на жената, която го носи. По невидим за очите, но въпреки това впечатляващ начин.

  • жив и завладяващ цветно-плодов аромат
  • негов автор е френският парфюмерист Jerome Epinette (Жером Епинет)
  • представен през 2021 година

Съставки на аромата
Най-напред вниманието върху себе си привлича касис със своето сияйно и едновременно с това игриво звучене. Скоро към него се присъединяват нотки на синя роза, хибрид с японска роза, които внасят деликатна цветна следа в композицията. За топлия завършек се грижи амбрет, целунат от мускус и ирис.

История на аромата
Ароматът Tiffany Rose Gold препраща към бижутерийната къща Tiffany & Co, на която отдава почит. Всяка линия или фасет на сияйния флакон в нюанс розово злато, който е вдъхновен от формата на шлифован диамант, съживява спомена и усещането за истинско произведение на изкуството.

Под капачката се крие аромат, който е темпераментен и магнетичен – също както жената, която го носи. Ключовите съставки на ароматната композиция са гравирани директно върху тялото на флакона. Златистото съдържание създава въздействащ контраст с лентата на гърлото, която е в типичния нюанс „Tiffany Blue“.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
касис
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
ирис, роза
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
амбрет, мускус
Вид аромат
Плодови, Цветни, мускусен

Марката Tiffany & Co. със своите легендарни скъпоценности дефинира първокласна бижутерийна изработка, изключителност и елегантност. Кралят на диамантите, както е наричан основателят на марката Charles Lewis Tiffany (Чарлс Луис Тифани), е живял със страст към най-красивите скъпоценни камъни и брилянтния дизайн на своите бижута.

Култовият цвят тюркоаз, известен като Tiffany blue, е също както самото име означение за лукс. Той е свързан с цялото творчество на марката, от подаръчни кутийки, през самата скъпоценност, до дизайна на парфюмите Tiffany. Първите аромати възникват през 80-те години на миналия век – цветния Tiffany for Women и пикантния Tiffany for Men. И в своите парфюми марката улавя най-чистите есенции, изключителност и елегантност, които предизвикват уникалното усещане на скъпоценното бижу на голата кожа.

От своето създаване през 1837 година марката очарова освен известните личности постепенно и целия свят. Затова и днес ювелирните шедьоври на Tiffany & Co. са свързани с най важните моменти в живота.