THD Platinum Collection Sandalo E Bergamotto

aроматизиращ дифузер с пълнител 200 мл.

THD Platinum Collection Sandalo E Bergamotto aроматизиращ дифузер с пълнител 200 мл.
THD Platinum Collection Sandalo E Bergamotto aроматизиращ дифузер с пълнител 200 мл.
200 мл.
19,00лв

Код: THD1155 | Повече от 20 бр. са в наличност
1
Подарък за вас
Ще получите 20% отстъпка на всички ароматни дифузери, ако въведете кода dif20bg във вашата кошница.
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда 28.08.2019 г.
THD Platinum Collection Sandalo E Bergamotto
200 мл. | 19,00лв

Информация за парфюма THD Platinum Collection Sandalo E Bergamotto

Ароматизиращият дифузер THD Platinum Collection Sandalo E Bergamotto представлява приятен начин за освежаване на вашия интериор. Ароматизиращият дифузер съдържа пълнител, който с помощта на поставените пръчици постепенно се изпарява във въздуха и създава много уютен аромат в помещението.

Характеристики:

  • дървесен аромат
  • свеж аромат

Начин на употреба:
Понякога можете също да увеличите интензивността на аромата във вашия интериор със завъртане на напоените пръчици. Този ароматизиращ дифузер се доставя включително с пълнителя. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. При съприкосновение на съдържанието на дифузера с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути.

Състав

Вид аромат за бита
дървесен, свеж

За марката THD

Арома дифузерите THD внасят в дома ви омагьосващ аромат и така създават една приятна атмосфера. Италианската марка THD възниква през 2005 г. с цел да ароматизира домовете на хората. Фирмата се занимвава с производството на ароматни пръчици,свещи и арома дифузери. Арома дифузерите THD ще ви гарантират не само ароматна среда, но и красива декорация. Пълнителите на арома дифузерите THD са изработени от най-качествените суровини. Можете да избирате между освежаващи, енергизиращи и релаксиращи аромати. С помощта на арома дифузерите THD можете да да подчертаете уюта у дома, да създадете романтичен момент, или да стимулирате мислите си и по този начин на подобрите концентрацията си. Арома дифузерите THD се вписват идеално във всекидневната, спалнята, коридора, банята и офиса. Зависи само от вас къде да поставите арома дифузера. Подарете си безкраен аромат с арома дифузерите THD!  

Оценка THD Platinum Collection Sandalo E Bergamotto

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!