Thalia SodiLiquid Sun парфюмна вода унисекс

Thalia Sodi Liquid Sun парфюмна вода унисекс
Thalia Sodi Liquid Sun парфюмна вода унисекс
100 мл.

Код: TSO02462 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Въведете кода notino в кошницата и вземете 15% отстъпка на всички парфюми. Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.

Описание Thalia Sodi Liquid Sun
Състав

Слънце, скрито във флакон, което ще озари вашия ден по всяко време през годината. Това е унисекс тоалетната вода Thalia Sodi Liquid Sun, която е сякаш създадена за всички любители на лятото. Ако слънчевите лъчи не ви достигат, носете си ги и в хладните есенни и зимни дни под формата на този цветно-ориенталски аромат. Просто затворете очи и си представете, че се пренасяте в топлите страни…

  • цветно-ориенталски аромат
  • унисекс ухание за мъже и жени
  • асоциира слънчеви дни

Съставки на аромата
В увода на ароматната композиция главна роля играят нероли, мандаринов лист и кокосова вода, която придава на аромата полъх на екзотика. След това на преден план излизат плумерия, божур и портокалов цвят. Основата на аромата, която издържа върху кожата най-дълго, е образувана от амбра, мускус и сандалово и абаносово дърво.

История на аромата
Ароматът Thalia Sodi Liquid Sun, който е подходящ както за мъже, така и за жени, е създаден през 2019 година от парфюмеристката Патриция Шу (Patricia Choux). Не само самият аромат, но и идейният стъклен флакон привлича вниманието и ще изпъква в банята ви или на тоалетното ви шкафче.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
цвете на мандарина, кокосова вода, нероли
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
листенца на протокалов цввят, божур, плумерия
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
абаносово дърво, мускус, кехлибар, сандалово дърво
Вид аромат
Ориенталски, Цветни

Оценка Thalia Sodi Liquid Sun